Μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα μετέφερε ο Ρούμπεν Σεμέδο, για την περιβόητη συνέντευξη που παραχώρησε το απόγευμα στην Πορτογαλία και με βάση την οποία εμφανίζονταν να επιτίθεται στον Ολυμπιακό.

Ο 27χρονος αμυντικός με μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, λέει την ιστορία εντελώς διαφορετικά και από ότι την παρουσίασαν οι συμπατριώτες του, αλλά -κυρίως- και από τον τρόπο που μεταφέρθηκε στα ελληνικά ΜΜΕ.

Ο Σεμέδο στο μήνυμά του επί της ουσίας αναφέρει πως τα λόγια του παρερμηνεύθηκαν, καθώς ο ίδιος με την φράση του «πριν από μια εβδομάδα ήρθαν εδώ άνθρωποι της ασφάλειας του συλλόγου για να μου επιτεθούν» εννοούσε πως τον επισκέφθηκαν δύο άνθρωποι του συλλόγου για να τον ενημερώσουν για την επίθεση που δέχεται απο τα ΜΜΕ μετά την προηγούμενη περιπέτεια του, με την καταγγελία -που αποσύρθηκε- της συντρόφου του, ότι την χτύπησε.

Θέλησε λοιπόν ο Πορτογάλος να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Και μάλιστα έχει σημασία ότι το έκανε σε δύο γλώσσες. Και στα Πορτουγκέζε αλλά και στα Αγγλικά με το story που ανέβασε στο Instagram. Προφανώς για να αποφευχθεί και νέα παρανόηση.

«Αισθάνομαι υποχρεωμένος να έρθω εδώ να ξεκαθαρίσω, για ακόμη μία φορά, όσα μεταφέρθηκαν και ό,τι ειπώθηκε σε μία στιγμή σοκ μετά την ντροπιαστική επίθεση που υπέστη.

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε υψηλό επίπεδο και με έκανε να αναγεννηθώ ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος. Με βοήθησε και με υποστήριξε και υπήρξε πάντα στο πλευρό μου.

Αυτό που είπα (στη συνέντευξη) ήταν πώς ένας παράγοντας και ένας security από την οικογένεια του Ολυμπιακού ήρθαν να με προειδοποιήσουν για το αρνητικό και βίαιο σκηνικό που τα ΜΜΕ δημιούργησαν γύρω από την εικόνα μου.

Για ακόμη μία φορά διαστρεβλωμένες πληροφορίες διοχετεύτηκαν με το λάθος τρόπο.

Θέλω να διαβεβαιώσω την οικογένειά μου και την οικογένεια του Ολυμπιακού ότι αισθάνομαι καλά και αναρρώνω έχοντας όλη την προσοχή και την υποστήριξη της οικογένειας του Ολυμπιακού.

Θα επιστρέψω και αύριο έχουμε ένα ντέρμπι να νικήσουμε. Πάμε Ολυμπιακέ».

Θυμίζουμε ότι το βράδυ της Παρασκευής ο Ρούμπεν Σεμέδο δέχτηκε επίθεση απο κουκουλοφόρους έξω απο το σπίτι του. Ο Πορτογάλος αμυντικός μετέβη στο Α.Τ. Γλυφάδας και έπειτα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Όπως είναι λογικό η υπόθεση πήρε διαστάσεις και στην πατρίδα του. Κάπως έτσι λοιπόν το απόγευμα είχε μια σειρά απο συνομιλίες με Πορτογάλους δημοσιογράφους. Σε μια απο αυτές (TFS) θέλησε να περιγράψει και το περιστατικό αλλά και να αποκαλύψει πως έχει κάποιες υποψίες για το ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω απο την επίθεση. Στην προσπάθεια του να εξηγήσει, ανέφερε μεταξύ άλλων πως μια εβδομάδα πριν τον είχαν ενημερώσει άνθρωποι του Ολυμπιακού για το σε βάρος του κλίμα που έχει διαμορφωθεί. Η απάντησή του έδωσε τροφή σε μια εντελώς λανθασμένη κατεύθυνση της συζήτησης.

Το εξηγεί ο ίδιος, επικαλούμενος μάλιστα και την επήρεια του σοκ που λογικά βρίσκεται.

https://www.instagram.com/stories/r.semedo35__oficial/2752017580169583338/