Την άμεση αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προκάλεσε η σοκαριστική επίθεση κουκουλοφόρων στον Ρούμπεν Σεμέδο, έξω από το σπίτι του, το βράδυ της Παρασκευής.

Οι Ερυθρόλευκοι αμέσως κινητοποιήθηκαν και βρέθηκαν στο πλευρό του ποδοσφαιριστή, ενώ κίνησαν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν τόσο στις έρευνες όσο και στη στήριξη του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, η ΠΑΕ εξέδωσε και ανακοίνωση, με την οποία καταδικάζει την επίθεση στον Σεμέδο και ζητά από τις Αρχές να πράξουν τα δέοντα, για να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι αυτουργοί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει απερίφραστα την χθεσινοβραδινή επίθεση κατά του ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο και είμαστε βέβαιοι ότι οι αρχές θα πράξουν τα δέοντα ώστε να τιμωρηθούν όσοι κρύβονται πίσω από αυτή την άνανδρη ενέργεια».

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε ότι οι πρώτες πληροφορίες από την κατάθεση του Σεμέδο αναφέρουν ότι ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς πως δεν γνωρίζει ποιοι μπορεί να του επιτέθηκαν και τι μπορεί να έχουν εναντίον του.