Για τη σχέση του με τον αδικοχαμένο, Τζώρτζη Μονογυιό, αλλά και για τα στοιχεία που έχει στα χέρια του και όπως είπε πρέπει να γνωρίζουν οι Αρχές, μίλησε ο Αλέξης Κούγιας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

«Η τοποθέτησή μου για την δικαστική διένεξη είχε ως αφορμή ότι η συγκεκριμένη κυρία εμφανίστηκε στην τηλεόραση και παρουσίασε τις σχέσεις της με τον Μονογυιό ιδανικές. Αυτό ήταν κάτι που με σόκαρε. Ο Μονογυιός με επέλεξε γιατί για πάρα πολύ καιρό δεν μπορούσε να δει το παιδί του, δεν μπορούσε να διανυκτερεύσει με το παιδί του και αναγκαστήκαμε δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα να κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα για να δει το παιδί του» αποκάλυψε ο ίδιος για την σχέση του 45χρονου με την πρώην σύντροφό του.

«Έχω στοιχεία»

Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε και σε σημαντικά στοιχεία που έχει στην κατοχή του. «Δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες γιατί οι γνώσεις που έχω από την απευθείας επαφή που είχα μαζί του πέραν του δικηγόρου, με εμποδίζουν να πω και να αποκαλύψω στοιχεία που έχω στα χέρια μου τα οποία θα θέσω υπόψη των αρχών. Πρέπει οι αρχές να διερευνήσουν ενδελεχώς την πορεία του αυτοκινήτου, αφού αποδειχθεί ποιος το πούλησε, ποιος το παρέδωσε. Θα μιλήσουν οι αυτόπτες μάρτυρες που τον συνόδευαν γιατί υπάρχει ένα ζήτημα με την χαμηλή ταχύτητα που πήγαινε».

«Μια τόσο πολύ μικρή ταχύτητα και μετά από πρόσκρουση σε πεζοδρόμιο και ταμπέλα μου κάνει εντύπωση η έκρηξη και όχι μόνο σε μένα. Κάνει εντύπωση και σε πραγματογνώμονες συνεργάτες μου οπότε είναι δικαιολογημένα μερικά ερωτήματα. Ούτως η άλλως η ΕΛ.ΑΣ είναι υποχρεωμένη να καλέσει πραγματογνώμονα. Εγώ ανεξάρτητα από το τι θα κάνει η οικογένεια θα ορίσω και άλλον. Μου είχε αποκαλύψει πράγματα που ίσως δεν γνωρίζουν και οι άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος που πρέπει να τα μάθει η ΕΛ.ΑΣ».

Ομοιότητες με την υπόθεση του Mad Clip

O κ. Κούγιας αποκάλυψε ότι ο παππούς του Mad Clip του ζήτησε να ασχοληθεί με τον τραγικό θάνατό του. «Δύο μέρες πριν ήρθε στο γραφείο μου ο παππούς του Mad Clip και μου ζήτησε να τον βοηθήσω και αν σαν δικηγόρος νομίζω ότι υπάρχει ευθύνη κάποιων να στραφούμε εναντίον τους. Του είπα ότι σε αυτό το στάδιο πρέπει να έχω στα χέρια μου υλικό από τις κάμερες. Το σπίτι μου απέχει 200 μέτρα από το σημείο. Σε αυτή τη νησίδα έχουν συμβεί τουλάχιστον 10 ανθρωποκτονίες από αυτοκίνητα και ούτε η Περιφέρεια ούτε ο Δήμος έχουν βάλει προστατευτικές μπάρες».