Φιλανθρωπική δημοπρασία – 80 καλλιτέχνες δίνουν το χέρι τους στα παιδιά της Πόρτας Ανοιχτής

Το σύνολο των εσόδων της δημοπρασίας θα προσφερθεί για την υποστήριξη των σκοπών της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή.

Συνεχίζοντας μία παράδοση χρόνων, και σε συνέχεια της πρόσφατης δημοπρασίας που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Κτήμα ΣΚΟΥΡΑΣ, η VERGOS Auctions συνεισφέρει με την τεχνογνωσία της στη νέα φιλανθρωπική δημοπρασία για την υποστήριξη των σκοπών της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή.

80 Έλληνες καλλιτέχνες, καθώς και συλλέκτες, προσφέρουν αφιλοκερδώς 84 έργα ζωγραφικής τείνοντας κατά αυτό τον τρόπο, χείρα βοηθείας στα παιδιά με εγκεφαλική παράλυση και τις οικογένειές τους. Μία εξαιρετικά σημαντική συνεισφορά στο έργο της Εταιρείας που προσφέρει καθημερινά παιδαγωγικές, θεραπευτικές και κοινωνικές υπηρεσίες, και κυρίως υποστήριξη, ενθάρρυνση και σεβασμό σε πάνω από 240 παιδιά και ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι η ευαισθησία και η ενσυναίσθηση του φιλότεχνου κοινού θα αποδείξει για μία ακόμη φορά ότι η Τέχνη μπορεί να λειτουργήσει ως γέφυρα προσφοράς προς τις κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη την υποστήριξη όλων μας.

Το σύνολο των εσόδων της δημοπρασίας θα προσφερθεί για την υποστήριξη των σκοπών της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή.

Δημοπρασία
Φουαγιέ Πολεμικού Μουσείου
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022, 7:00 μ.μ.

Έκθεση
Φουαγιέ Πολεμικού Μουσείου
Σάββατο 22 Ιανουαρίου, 11:00 π.μ. έως 6:00 μ.μ.
Κυριακή 23 Ιανουαρίου, 11:00 π.μ. έως 6:00 μ.μ.
Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, 10:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ.

Τρόποι Συμμετοχής

Φυσική παρουσία
Τηλεφωνικά
Γραπτή προσφορά
Online ζωντανά, μέσα από την ιστοσελίδα μας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk