Η τσάντα του οίκου Hermes από κροκό αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία του άτακτου pincher Ρόμελ το οποίο, ως γνωστόν, «ορμάει» σαν γερμανικό πάντσερ σε οτιδήποτε λαμπερό, ακριβό, elegant. Ο Ρόμελ ξέρει πώς να ανασηκώνει το «καπάκι» της limited edition bag και να «τρυπώνει» (είναι άλλωστε εξαιρετικά μικροσκοπικός) στο εσωτερικό της.

Μια τσάντα που στοιχίζει περισσότερο από 500.000 ευρώ, ο Ρόμελ όμως τη χρησιμοποιεί κάποιες φορές για να… αποκοιμηθεί, ανάμεσα σε πλατινένιες πιστωτικές κάρτες, κρυστάλλινα μικρά μπουκαλάκια με αρώματα και ογκώδη δαχτυλίδια που η απρόσεκτη ιδιοκτήτριά της τα «πετάει» εκεί.

Το πανέξυπνο κατοικίδιο βγάζει τη μουρίτσα του από το κροκό δέρμα και παρακολουθεί. Η τελευταία συζήτηση αφορούσε το private γιορτινό dinner το οποίο πραγματοποιήθηκε σε αστραφτερή, υπερπολυτελή κατοικία της πόλης. Οι νεαροί γόνοι οι οποίοι μάλλον προσέχουν λίγο περισσότερο από τους γονείς συζητούσαν την επομένη του gathering καθισμένοι στο resto «Μπλε Αλεπού».

Σχολίαζαν λοιπόν ότι η συγκεκριμένη κατοικία είχε χωριστεί στα δύο. Στο κέντρο του αχανούς σαλονιού υπήρχε πλαστικό «περίβλημα» (κάτι σαν τέντα) για τους… μη εμβολιασμένους ή αυτούς που είχαν έρθει σε επαφή με κρούσμα (και δεν ήθελαν βέβαια να χάσουν το… πάρτι), ενώ εκείνοι που ήταν απολύτως okey κάθονταν αρκετά μακριά. Στο γύρω-γύρω δηλαδή. Magnifique!