Συναγερμός σήμερα σήμερα, Τρίτη, μέσα στην ΑΣΟΕΕ, όταν περίπου 10 κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε αίθουσα και επιτέθηκαν σε καθηγητή.

Ο καθηγητής, ο οποίος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, φέρεται να έχει πει στις αρχές ότι πιστεύει πως πίσω από την επίθεση κρύβονται τρεις καθηγητές, με τους οποίους βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη.

Με ποια υπόθεση ενδέχεται να σχετίζεται η επίθεση

Οι πρώτες αναφορές λένε ότι ο καθηγητής, ο οποίος δέχτηκε την επίθεση, φέρεται μιλώντας στους αστυνομικούς, να συνδέει την επίθεση με μια εκκρεμή δικαστική έρευνα σε βάρος ενός συναδέρφου του. Πρόκειται για μια διαδικασία, στην οποία ο καθηγητής είναι μάρτυρας κατηγορία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η υπόθεση αφορά σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων και ένα ιδιαίτερα σύνθετο θέμα που απασχολεί την πανεπιστημιακή κοινότητα και για την οποία έχουν ενημερωθεί τόσο οι δικαστικές αρχές, όσο και κυβερνητικά στελέχη.

Αυτό φαίνεται να έχει αναφέρει ατύπως ο καθηγητής στην πρώτη επικοινωνία με τους αστυνομικούς.

Ωστόσο, άπαντες περιμένουν την επίσημη κατάθεση του καθηγητή, ούτως ώστε να εξεταστούν όλες οι παράμετροι της υπόθεσης, προκειμένου να δουν αν μπορεί η επίθεση να συνδέεται με την εν λόγω υπόθεση, η οποία είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη.