Για ένα τρίτο βίντεο που υπάρχει, το οποίο δεν είχε γίνει αντιληπτό από τον ίδιο και την πελάτισσά του έκανε λόγο ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας αναφερόμενος στα όσα έχουν δημοσιευτεί από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο με την πελάτισσά του.

Ο δικηγόρος μιλώντας στην εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα» σχολίασε και δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν πως οι «Ράδιο Αρβύλα» θα κάνουν μήνυση και αγωγή στον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Απορώ πως ακούγεται ότι οι συνεργάτες του Παναγιωτόπουλου θα κάνουν αγωγή ή μήνυση κατά του. Δεν μπορούν να κάνουν ούτε μήνυση, ούτε αγωγή. Δεν είναι ζημιωθέντες ούτε στη μία περίπτωση, ούτε στην άλλη. Δεν μπορεί να τους έχει πει κάποιος συνάδελφος κάτι το διαφορετικό.

Δεν μπορώ να ακούω νομικά πράγματα τα οποία δεν μπορούν να σταθούν, οπότε υπάρχει κάτι άλλο από πίσω. Όταν σε μία εκπομπή δεν πάει κάτι καλά, προφανώς δεν πάει εξαιτίας κάποιου, δε γίνεται όμως ο καθένας από την εκπομπή να του κάνει μήνυση.

Είναι μία άλλη συζήτηση αυτό, πάμε τώρα στο θέμα μας».

«Το τρίτο βίντεο έχει ανέβει από τον ίδιο, αλλά άλλαξε το όνομα χρήστη»

«Υπάρχει ένα άλλο τρίτο βίντεο το οποίο δε γνώριζε η εντολέας μου και έκανε μία συμπληρωματική κατάθεση. Περιμένουμε τι θα γίνει με τις άρσεις που έχουν γίνει, με την κατάσχεση τους ηλεκτρονικού υπολογιστή, τι στοιχεία έχουν προκύψει. Μπορεί ο εισαγγελέας και ανακριτής να καλέσουν ξανά τον Παναγιωτόπουλο για απολογία και να αλλάξουν οι περιοριστικοί όροι ή να ασκηθεί νέα ποινική δίωξη για άλλο αδίκημα το οποίο μπορεί να προκύψει. Είναι αναρτημένο ακόμα αυτό το νέο βίντεο.

Κάποια πράγματα θα έπρεπε να τα ψάχνουν οι αρχές και όχι εμείς οι δικηγόροι.

Άλλαξε το όνομά του που τελείωνε σε «63», δεν το διέγραψε, απλά το άλλαξε! Είμαστε σίγουροι ότι είναι δικό του το προφίλ αυτό και είναι σε άλλη πλατφόρμα, όχι στην ίδια με άλλα βίντεο που είχαν δημοσιευτεί».

«Μόνοι μας κάνουμε ενέργειες να «κατέβουν» τα βίντεο»

«Είναι περίπου 4-5 χρόνια που έγινε η ανάρτηση του βίντεο και το ανακαλύψαμε τώρα. Η διαδικασία για να «κατέβει» ένα βίντεο είναι δύσκολη. Να ξέρετε προσπαθούμε να «κατεβάσουμε» τα βίντεο και δεν υπάρχει βοήθεια από κανέναν, της είπαν ότι πρέπει να κάνει μόνη της τις διαδικασίες και στείλαμε εμείς μέιλ στις πλατφόρμες για να σβήσουν τα βίντεο.

Κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, μόνο η συσκευή χωρίς την κάρτα sim. Έχει γίνει μία παρανόηση, αυτό που μας απασχολεί είναι πως δεν είναι το κανονικό του τηλέφωνο. Τα αρχεία θα τα έχει στο δικό του τηλέφωνο και όχι σε μία παρατημένη συσκευή στο σπίτι του. Δεν είμαι εισαγγελέας για να ξέρω και να ψάξω εγώ που είναι το κανονικό του τηλέφωνο».