Το 3ο επεισόδιο της «Σκοτεινής Θάλασσας», της νέας σειράς μυστηρίου του MEGA, έρχεται αύριο, Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, και οι εξελίξεις θα καθηλώσουν άπαντες.

Η επιστροφή του Χρήστου Δελλή στο Μεσολόγγι, έχει πυροδοτήσει εκρηκτικές συγκρούσεις, καθώς νέα στοιχεία προκύπτουν για την υπόθεση εξαφάνισης της πρώην κοπέλας του, της Άννας.

Τι θα δούμε

Τίτλος επεισοδίου: Ό,τι θες εσύ

Η πίστη της Σμαρώς στην αθωότητα του Χρήστου κλονίζεται λόγω του βίντεο. Ένα ταξίδι τους στην ενδοχώρα θα σταθεί αφορμή για να ανοίξουν οι πληγές του παρελθόντος από τη μεταξύ τους σχέση.

Το αίτημα του γιου της Όλγας, του Ζήση, για παράσταση σε επιτροπή πρόωρης αποφυλάκισης γίνεται δεκτό, γεννώντας ελπίδες στην Όλγα πως σύντομα θα έχει έναν σύμμαχο δίπλα της. Την ίδια στιγμή, ο Ηρακλής συνειδητοποιεί ότι η Ξένια δεν θα τον βοηθήσει να πείσουν τον Χρήστο να γυρίσει στη Γαλλία.

Η συνέχεια τη Δευτέρα στις 22:30, φυσικά στο MEGA

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου, Θέμις Μπαζάκα, Ταμίλα Κουλίεβα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Γιάννης Νταλιάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Μιχάλης Συριόπουλος, Άννα Καλαϊτζίδου, Αινείας Τσαμάτης, Βασίλης Μηλιώνης, Τζώρτζια Κουβαράκη, Σταύρος Τσουμάνης, Μπίλιω Μαρνέλη, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Αλέξανδρος Βάρθης, Έλενα Μεγγρέλη, Έλενα Μαρσίδου, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Πάνος Ζουρνατζίδης.

Στο ρόλο του Μιχάλη, ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

Στο ρόλο του Σάκη, ο Στάθης Σταμουλακάτος.

Φιλική συμμετοχή: Γεράσιμος Γεννατάς.

Βασισμένη σε πρωτότυπη σειρά της Atresmedia

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: PEDIO PRODUCTIONS ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

«ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ»

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022, ΣΤΙΣ 22:30

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 22:30 ΣΤΟ MEGA

#SkoteiniThalassa