Ο κοροναϊός συνεχίζει να «πληγώνει» και τη Super League, καθώς χθες η διοργανώτρια Αρχή ανακοίνωσε πως τα τρία από τα τέσσερα σημερινά παιχνίδια δε θα διεξαχθούν μετά τα νέα κρούσματα των ομάδων.

Έτσι, το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ανάμεσα στο Βόλο και τον Παναθηναϊκό (17:15, Cosmote Sport 2) είναι το μοναδικό σημερινό παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Το Τριφύλλι θα αντιμετωπίσει το Βόλο τρίτη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και θέλει μονάχα τη νίκη για να σκαρφαλώσει και άλλο στη βαθμολογία και να ανέβει στην 3η θέση, αφήνοντας έτσι πίσω του τον ΠΑΟΚ ο οποίος θα παίξει αργότερα μέσα στη σεζόν το παιχνίδι του με την ΑΕΚ.

Παράλληλα, οι Πράσινοι, που έχουν πέντε νίκες στα τελευταία τους έξι παιχνίδια, ψάχνουν μόλις τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ ο Βόλος έχει να πάρει «τρίποντο» στο πρωτάθλημα από τις 2 Οκτωβρίου.

«Πονοκέφαλος» για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς η απουσία του Χουάνκαρ, ο οποίος χθες ένιωσε μερικές ενοχλήσεις στη γάμπα, όπου δέχτηκε ένα χτύπημα στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη.