Ο πρώην άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ντέιβιντ Μπέκαμ, αγόρασε ένα πολυτελές σκάφος αξίας 5 εκατομμυρίων λιρών και για να το εγκαινιάσει πήγε μια μικρή κρουαζιέρα με την σύζυγο τα παιδιά του, αλλά μαζί τους βρίσκονταν και οι γονείς της Βικτώριας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του πολυτελούς γιοτ είναι «Σέβεν» και ονομάστηκε έτσι από το αριθμό που φορούσε στην φανέλα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στις ομάδες που αγωνίστηκε, όσο και στην Εθνική Αγγλίας. Βέβαια αυτό είναι και το μεσαίο όνομα της 10χρονης κόρης του Μπέκαμ Χάρπερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπέκαμ θα είναι το πρόσωπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ και αναμένεται να λάβει το ποσό των 150 εκατομμυρίων λιρών με την υποχρέωση για τα επόμενα δέκα χρόνια να προωθεί τον πολιτισμό και τον αθλητισμό του Κατάρ σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μάλιστα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φαινόταν καθ’ όλη την διάρκεια της κρουαζιέρας αρκετά ευδιάθετος και χαρούμενος για την απόκτηση του νέου του σκάφους και έδειξε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή πάνω στο νέο πολυτελές γιοτ.

Το συγκεκριμένο σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει στις καμπίνες του δέκα άτομα, ενώ διαθέτει και μια πισίνα στο κατάστρωμα του. Μάλιστα θεωρείται ένα αρκετά γρήγορο γιοτ, καθώς μπορεί να αναπτύξει ταχύτητες που φτάνουν τους 30 κόμβους την ώρα.