Η αναβολή του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στους Πειραιώτες, προκάλεσε και την αναβολή της προγραμματισμένης διαμαρτυρίας της «Θύρας 7» για τα μέτρα στα γήπεδα.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας του μεγάλου λιμανιού τονίζουν ότι η διαμαρτυρία τους αναβάλλεται για το επόμενο παιχνίδι των πρωταθλητών, ωστόσο, ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα κάνουν πίσω μέχρι να νικήσουν.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΝΑΒΟΛΗ!

Aπο την στιγμή που ο αγώνας της ομάδας μας με τον Αστέρα Τρίπολης αναβλήθηκε και επειδή η διαμαρτυρία μας είναι συνυφασμένη με το ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ να μπούμε στο γήπεδο με αυτά τα ΑΔΙΚΑ μέτρα της κυβέρνησης! Η διαμαρτυρία μας αναβάλλεται για το επόμενο παιχνίδι!

Είναι ΝΤΡΟΠΗ να ΣΤΕΡΕΙΤΕ από τόσες χιλιάδες κόσμο που αγόρασε διάρκειας το δικαίωμα να δει αγώνες της ομάδας του! Το μόνο ΣΙΓΟΥΡΟ ότι ΔΕΝ την γλιτώσατε! ΕΜΕΙΣ Ξέρουμε να κρατάμε τις ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ για να μας δείτε ΟΠΩΣ πρέπει ΟΤΑΝ πρέπει!

Οι ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ επιτέλους ΠΑΡΤΕ πίσω τα μέτρα που διαχωρίζουν τους πολίτες σε πρώτης και δεύτερης κατηγορίας! ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ μέχρι να νικήσουμε!

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: