Συνεχίζει την ανοδική της πορεία στη Superleague 2 η Καλλιθέα, η οποία μετά την νίκη επί της ΑΕΚ Β’, κέρδισε και τον Παναθηναϊκού Β’ με 1-0, χάρη σε γκολ του πρώην «ερυθρόλευκου», Γιώργου Μανθάτη στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Βόκολου αιφνιδίασε με το ξεκίνημα του παιχνιδιού της «πρασίνους», αφού στα 83 δευτερόλεπτα έπειτα από σέντρα του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, Άντονι Μουνιέ, ο Μανθάτης με εξαιρετική κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Η Καλλιθέα μάλιστα λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 33′, αλλά η προσπάθεια του Μουνιέ κατέληξε στο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του «τριφυλλιού» να φτάσει κοντά στο γκολ, αλλά ο Βοσνιάδης πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση στο σουτ του Σιδερά.

Στην επανάληψη, μπορεί ο αγώνας να είχε εξαιρετικό ρυθμό, αλλά η ομάδα του Γιάννη Βονόρτα δεν ήταν απειλητική, με εξαίρεση την ευκαιρία του Τσιριγώτη στο φινάλε. Έτσι η Καλλιθέα με το σφύριγμα της λήξης πανηγύρισε την τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα.

Καλλιθέα: Βοσνιάδης, Ρώσση, Ευαγγέλου, Κύργιας, Ρέντζας, Ντιμίτριους (68’ Νάτσης), Μπουλούλης, Σαντάνα (72’ Τσιντώνης), Μουνιέ (68′ Χασανμπέγκοβιτς), Κυνηγόπουλος, Μανθάτης (42’ Κωστίκας).

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Ρόμπι (70’ Αντωνίου), Σιδεράς, Μαρτίνης, Ηλιάδης (84’ Μπιλάλ), Καρβούνης (46’ Φρόκου), Αθανασακόπουλος, Μαραθωνίτης (70’ Τουρκοχωρίτης), Τσιριγώτης, Σαρδέλης (80’ Κούτσιας.