Ο Απόλλωνα Σμύρνης αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη (19:30) για την 16η αγωνιστική της Superleague, με την Ελαφρά Ταξιαρχία να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, λόγω κοροναϊού.

Ανάμεσα στα κρούσματα που έχει η ομάδα της Ριζούπολης είναι και ο προπονητής της, Τζιανλούκα Φέστα, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον Covid-19 στα τεστ που διενεργήθηκαν στο στρατόπεδο του Απόλλωνα και δεν θα βρίσκεται στον πάγκο στο σημερινό παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους.

Τον Ιταλό προπονητή αναμένεται να αντικαταστήσει ο Λευτέρης Βελέντζας, ο οποίος θα κοούτσαρει τον Απόλλωνα Σμύρνης στο παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρότι το ματς γίνεται στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Superleague, η Ελαφρά Ταξαρχία έχει δώσει μέχρι στιγμής 12 αγώνες στο πρωτάθλημα, καθώς τρία παιχνίδια της είχαν αναβληθεί λόγω κορωνοϊού.

Ο Απόλλωνα Σμύρνης μπαίνει στο 2022 όντας στην τελευταία θέση, έχοντας 7 βαθμούς, με τον Ατρόμητο να έχει 9 και τη Λαμία 11.  Αντίθετα, ο Ολυμπιακός είναι στην πρώτη θέση με 41 πόντους σε 15 παιχνίδια.