Απάντηση στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να κάνει έξωση σε άνεργη με προβλήματα υγείας έδωσε σήμερα ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Πρόκειται για χυδαία λάσπη στον ανεμιστήρα, συγκοφαντική, από ανώνυμα δημοσιεύματα ενορχηστρωμένη από την ηγεσία της Νέα Δημοκρατία. Θα προβώ σε όλες τς αναγκαίες ενέργειες έτσι ώστε οι συκοφάντες να ανασκεύασουν και να λογοδοτήσουν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια τόνισε ότι την ημέρα που η Ελλάδα μετρά 50.000 κρούσματα και πανω από 21.000 νεκρούς η ηγεσία της Νέα Δημοκρατίας αποφάσισε να ρίξει λάσπη στον ανεμιστήρα.

Ερωτηθείς αν έγινε έξωση απάντησε: «Πρώτον καμία έξωση δεν έγινε, και μάλιστα από τον Δημήτρη Παπαδημουλή. Αντίθετα μια κυρία νοίκιασε πριν 8 μήνες ένα σπίτι, από τότε που μπήκε στο σπίτι, το οποίο παρέλαβε σε πολύ καλή κατάσταση, άφησε ενα σπίτι αδειάζοντάς το οικειοθελώς αφήνοντας απλήρωτα ενοίκια 8 μηνών, λογαριασμούς ΔΕΚΟ, κοινόχρηστα και το σπίτι σε άθλια κατάσταση με ευθύνη δικιά της. Όχι μόνο δεν έγινε έξωση αλλά ο γιος μου δέχτηκε να πληρώσει όλα τα έξοδα, να μην ζητήσει τα χρωστούμε ενοίκια, ούτε την αποζημίωση των φθορών που έγιναν στο σπίτι»

«Απο εκεί και πέρα αρχίζει η πολιτική συκοφαντία με ενορχηστρωτή την Νέα Δημοκρατία. Έγινε μια προσπάθεια λάσπης στον ανεμιστήρα για να χτυπηθούν ο Παπαδημούλης, η οικογένειά του, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Τσίπρας», κατέληξε ο κ. Παπαδημούλης ενώ τόνισε οτι οι δικηγόροι τους θα εξετάσουν όλα τα διαθέσιμα νομικά μέτρα, αν δεν υπάρξει αποκατάσταση της αλήθειας.

«Δεν πρόκειται να αφήσω ανυπεράσπιστη την τιμή και την υπόληψη της οικογένειάς μου», τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο OPEN.

Χαμός στο twitter

Ωστόσο ακόμα και σήμερα χρήστες του twitter εξακολουθούν να σχολιάζουν το θέμα. Μάλιστα κάποια από τα tweets είναι ιδιαίτερα καυστικά αναφορικά με τα ακίνητα που έχει στην ιδιοκτησία του ο Δημήτρης Παπαδημούλης.