Ο super star της μπάλας Κιλιάν Εμπαπέ (ανακηρύχθηκε παίκτης της χρονιάς που φεύγει), δεινός σκιέρ, δίνει μαθήματα κομψότητας όταν επιλέγει tuxedo και ανηφορίζει (σε περιόδους διακοπών) στις Ελβετικές και Γαλλικές Αλπεις.

Ο μεγαλοεφοπλιστής, μεγαλογαιοκτήμων Ντίντης Ευπαλίδης «μοιράστηκε» μαζί του ένα μεγάλο δωμάτιο σε υπερπολυτελές spa στο Βέλγιο, δοκιμάζοντας το περίφημο μασάζ Κομπιντό. Ο παιδικός μου φίλος, λάτρης της υγιεινής διατροφής, του wellness και των κορυφαίων spa στον πλανήτη, δοκιμάζει τις υπηρεσίες τους όπου και να βρίσκεται.

Ο shipowner δοκιμάζει ευεργετικές θεραπείες με ειδικό μασάζ στο κεφάλι και στην πλάτη μετά από… ολονυχτίες στο Miles Davis Lounge του «Kulm». Συλλεκτικές γαλλικές σαμπάνιες, ευφάνταστα κοκτέιλ, πανάκριβα λικέρ (έλληνας επιχειρηματίας ο οποίος δεν φημίζεται για τη γενναιοδωρία του έπαθε κάτι σαν… καρδιακή κρίση όταν πλήρωσε για ένα «ποτηράκι» γύρω στα 1.000 ευρώ) και η απόλαυση των κορυφαίων πούρων στο Miles Davis Smokers Lounge.

H girl friend του Ντίντη top model Τίτι Βανίλι και η διάσημη φίλη της Doutzen Kroes (από τα πιο πλούσια μοντέλα στον κόσμο) δοκιμάζουν πάντα τις beauty θεραπείες με τα super προϊόντα στα πεντάστερα ξενοδοχεία του St. Moritz, ομολογούν όμως ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτά της doctor Βίλλυς Ροδοπούλου η οποία έχει αποκτήσει φήμη εξαιρετική. Μία συλλογή μαγευτική για εκείνες που γνωρίζουν πραγματικά τι συμβαίνει στο international beauty world.