Τέσσερα νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε πριν λίγο ο Απόλλωνας ενώ και χθες είχε ανακοινώσει άλλα τρία. Από τα εφτά κρούσματα, οι πέντε είναι ποδοσφαιριστές και δύο μέλη του τεχνικού τιμ.

Και το ζητούμενο πλέον είναι τι θα γίνει με το ματς που έρχεται μέσα στην εβδομάδα για το ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη. Θυμίζουμε πως ήδη ο Απόλλωνας δεν έχει αγωνιστεί στα τρία τελευταία ματς της Σούπερ Λιγκ, με τον ΟΦΗ εντός τον ΠΑΟ και Βόλο εκτός έδρας λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Η κατάσταση στην ομάδα της «ελαφράς ταξιαρχίας» είναι σίγουρα ανησυχητική καθώς το όριο βάσει πρωτοκόλλου για να μην γίνει ένας αγώνας λόγω κορωνοιού είναι τα εφτά κρούσματα ποδοσφαιριστών.
Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τον τελευταίο έλεγχο που θα γίνει, όπως πάντα, 48 ώρες πριν τον αγώνα, δηλαδή την ερχόμενη Δευτέρα, μια και η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη.
Αν στον τελευταίο διαγνωστικό έλεγχο βρεθούν εφτά ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα θετικοί τότε αυτομάτως ο αγώνας θα αναβληθεί.

Είναι επίσης χαρακτηριστικό πως και ο Αστέρας Τρίπολης που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός την Κυριακή (9/1) ταλαιπωρείται από τον κορωνοιό έχοντας ήδη ανακοινώσει πέντε κρούσματα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η μεγάλη διασπορά του κορωνοιού στην κοινωνία επηρεάζει και τις ομάδες που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζουν πολύ περισσότερα κρούσματα. Και αυτό είναι κάτι που είναι πολύ πιθανό να αλλάξει τον προγραμματισμό της Σούπερ Λιγκ.