Ο κορωνοϊός έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητας και σε αθλητικό επίπεδο, με τον Παναθηναϊκό να είναι μία από τις ομάδες που ταλαιπωρείται περισσότερο. Οι πράσινοι μετρούσαν συνολικά επτά κρούσματα, κάτι όμως που δεν επηρέαζε την διεξαγωγή της αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις Κάουνας (30/12, 21:00) για τη 18η αγωνιστική της EuroLeague, η οποία θα γινόταν μπροστά σε 1.000 φιλάθλους σύμφωνα με τα νέα μέτρα.

Ωστόσο, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα ανήμερα του αγώνα, καθώς μετά από τον μοριακό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, εντοπίστηκαν άλλα τρία κρούσματα στις τάξεις της ομάδας και πλέον το παιχνίδι με τους Λιθουανούς βρίσκεται στον «αέρα». Αυτή που θα αποφασίσει είναι η διοργανώτρια αρχή, με τις εξελίξεις να είναι άμεσες. Θυμίζουμε πως ήδη έχουν αναβληθεί τέσσερα παιχνίδια αυτό το διήμερο.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως έπειτα από τον νέο μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε τρία ακόμη μέλη της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στον COVID-19.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα δέκα, από τα οποία τα εφτά αφορούν αθλητές μας (εκ των δεκατριών διαθέσιμων) και τα τρία μέλη του επιτελείου μας.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων.