Το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς τα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης θα κλείσουν στις 2.00 το πρωί. Ο κόσμος όμως ψάχνει να βρει τρόπους προκειμένου να διασκεδάσει μέχρι το πρωί εκείνη τη νύχτα.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA αυτό που προκύπτει είναι πως στην Αττική, αλλά και στην Περιφέρεια, αυξήθηκε η ζήτηση των AirBnB που φτάνει σχεδόν στο 100% πληρότητας.

Την ίδια στιγμή οι αρχές είναι σε επιφυλακή προκειμένου να περιοριστούν τα κορονοπάρτι, τα οποία θα οργανωθούν σε σπίτια αλλά και σε ενοικιαζόμενα της AirBnB. Και ενώ η πλατφόρμα δηλώνει πως απαγορεύονται τα πάρτι, οι ιδιοκτήτες των σπιτιών λένε πως αδυνατούν να ελέγξουν το λόγο που νοικιάζονται τα σπίτια τους και είναι πιθανόν εκεί να γίνουν πάρτι εν αγνοία τους.

Τα πρόστιμα

Οι ιδιοκτήτες AirBnB έχουν και έναν άλλον λόγο να μη θέλουν να γίνουν πάρτι. Και αυτός είναι ένας: Τα τσουχτερά πρόστιμα που προβλέπονται για τη διοργάνωση πάρτι και άλλων εκδηλώσεων σε ιδιωτικούς χώρους και δημοσιεύτηκαν στην ΚΥΑ. Τα μέτρα αυτά θα ισχύουν μέχρι τις 16 Ιανουαρίου.