Η απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση έχει σημάνει συναγερμό στις αστυνομικές Αρχές που ερευνούν τι συνέβη κατά τη διάρκεια της αρπαγής του ιδιοκτήτη εταιρείας ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Θυμίζουμε ότι ο επιχειρηματίας πριν από την απαγωγή του έτρωγε σε εστιατόριο στο Ίλιον από όπου είχε κάνει και ανάρτηση στο Instagram με τα πιάτα που είχε επιλέξει για το δείπνο του.

Έπειτα, ο Γιώργος Κυπαρίσσης μίλησε στο τηλέφωνο με γυναίκα, ενώ στη συνέχεια έπεσε θύμα αρπαγής.

Η γυναίκα με την οποία μιλούσε στο τηλέφωνο φέρεται να τον άκουσε να φωνάζει βοήθεια. Εν συνεχεία, η ίδια κάλεσε φίλο του επιχειρηματία, ο οποίος ήταν αυτός που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει και καμένα αυτοκίνητα που έχουν εντοπιστεί στη Δυτική Αττική, τα οποία ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκαν (το ένα ή και τα δύο) για την αρπαγή του. Να θυμίσουμε ότι το in.gr αποκάλυψε ότι οι δράστες έχουν ζητήσει λύτρα πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ για να αφήσουν ελεύθερο τον επιχειρηματία.

Τι δείχνουν οι κινήσεις των απαγωγέων

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου, με βάση τα πρώτα δεδομένα της υπόθεσης, ο σύντομος χρόνος που εστάλη το πρώτο μήνυμα και το ύψος των λύτρων που ζητούνται, δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια όχι μεγάλης οργάνωσης.

Ζητούμενο παραμένει το εάν υπάρχει και το πού βρίσκεται το κρησφύγετο των δραστών, όπως και το εάν κρατούν εκεί τον επιχειρηματία ή σε άλλο σημείο.

Το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA