Μία νέα «λογομαχία» διά του διαδικτύου ξεκίνησε μεταξύ του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, και του πρώην υφυπουργού επί ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη.

Συγκεκριμένα, σήμερα ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, έκανε δήλωση, σχολιάζοντας μία ανάρτηση του Παύλου Πολάκη σχετικά με τα εμβόλια και την παραλλαγή Όμικρον.

«Ντροπή προκαλεί η διασπορά ψευδών ειδήσεων από τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν τα εμβόλια δεν καλύπτουν την μετάλλαξη «Όμικρον», καλώντας τον κόσμο ουσιαστικά να μην εμβολιαστεί» ανέφερε ο κύριος Πλεύρης.

Και συνέχισε: «Ο Αλέξης Τσίπρας για μία ακόμη φορά σιωπά. Όχι απλά ανέχεται, αλλά παροτρύνει και καλύπτει τον πρώην υπουργό του. Τελικά, η συμβολή του ΣΥΡΙΖΑ στην καταπολέμηση της πανδημίας εκφράζεται από τις αναρτήσεις του κ. Πολάκη».

Η ανάρτηση Πολάκη

Στην ανάρτηση που έκανε ο κύριος Πολάκης στο Facebook, το βράδυ της Τρίτης, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ποντάρατε όλη την αντιμετώπιση ΜΟΝΟ στον εμβολιασμό. Αλλά ήρθαν οι μεταλλάξεις και το αφήγημα καταστράφηκε. Ευτυχώς η Όμικρον, που δεν την πιάνουν τα εμβόλια, (ετοιμάζονται καινούργια που θα είναι έτοιμα τον Απρίλιο) είναι πιο ήπια όπως φαίνεται από τις μελέτες στις χώρες που έχει εξαπλωθεί».