Το δεύτερο gathering είχε γίνει στην πολυαγαπημένη μου Νέα Υόρκη, με τους οικοδεσπότες να έχουν φέρει αληθινά άγρια ζώα (φιλοζωικές μάλιστα οργανώσεις είχαν δημιουργήσει χαμό) στον τεράστιο, φοβερό και τρομερά διακοσμημένο χώρο. Το big party το οποίο πραγματοποιήθηκε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στην Αθήνα έφερε το μαγικό «touch» του Αντώνη Παπαδάκη, υιού της γνωστής γκαλερίστα Ιλεάνας Τούντα.

Οι Βερσαλλίες για κάποιες ώρες μετακόμισαν στην ελληνική πρωτεύουσα, με τους προσκεκλημένους να έχουν «τυλιχτεί» σε πανέμορφες, ευφάνταστες στολές της εποχής των Λουδοβίκων. Μετά όμως ήρθε η… επανάσταση με τους πληβείους με τα κουρελιασμένα ρούχα να «στριμώχνουν» άγρια τους πατρικίους! Εδώ το Παρίσι «μπλέκει» με τη Ρώμη, έλεγε γελώντας νεαρός καλεσμένος.

Οι Λουδοβίκοι «αγκαλιάζονται» κάποιες φορές με τους ρωμαίους αυτοκράτορες. Οι προσκεκλημένοι στο πάρτι του κ. Παπαδάκη ήταν όλοι τους νέοι. Οι ηλικίες κυμαίνονταν από 25 μέχρι το πολύ 35 ετών. Ισως για αυτό άντεξαν στις δυνατές, χορευτικές μουσικές μέχρι που το φως του ήλιου άγγιξε σκορπώντας χρυσοκόκκινα χρώματα τις βουνοκορφές.

Δειλά-δειλά, είναι η αλήθεια, γιατί σε λίγο τα χρυσαφένια χρώματα κάλυψε το γκρίζο της έντονης βροχής.