Οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας έχουν εκφράσει την έντονη αντίθεση τους στην απόφαση της κυβέρνησης για παρουσία μόλις 1.000 ατόμων στις εξέδρες των γηπέδων και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, ζήτησε μετά την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, συνάντηση με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

Το σχετικό αίτημα έγινε αποδεκτό και ο υπουργός Υγείας θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία της Λίγκας το μεσημέρι της Πέμπτης και πιο συγκεκριμένα στις 13.30

Οι ομάδες έχουν πάρει θέση κατά της απόφασης της κυβέρνησης για παρουσία μόλις 1.000 ατόμων στις εξέδρες των γηπέδων κι έχουν ζητήσει με ανακοινώσεις, να μην ισχύσει το συγκεκριμένο μέτρο.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος θα κάνει τις προτάσεις της στην συνάντηση με τον υπουργό Υγείας και απομένει να φανεί αν η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να αλλάξει την συγκεκριμένη απόφαση.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η συνάντηση της Πέμπτης αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους σε όλη την χώρα, οι οποίοι περιμένουν να μάθουν αν τελικά θα υπάρξει κάποια διαφοροποίηση στην αρχική απόφαση της κυβέρνησης.