Το κατώφλι του ανακριτή περνά για δεύτερη συνεχή ημέρα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, καθώς καλείται να απολογηθεί για τη νέα δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του.

Χθες, Δευτέρα, ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για την πρώτη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εναντίον του  για τα «ροζ» βίντεο.

Στην απολογία του, εξέφρασε την έκπληξη του αναφορικά με το ότι η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε είναι σε βαθμό κακουργήματος και επανέλαβε τον ισχυρισμό ότι  δεν γνωρίζει ποιος ανέβασε ξανά τα βίντεο στο διαδίκτυο, καθώς ο ίδιος τα είχε αποσύρει.

Εισαγγελέας και ανακριτής έκριναν ότι δεν συντρέχει λόγος για την προφυλάκισή του και έτσι τον άφησαν ελεύθερο με την επιβολή περιοριστικών όρων και συγκεκριμένα:

  • Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
  • Εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα
  • Καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ

Σημειώνεται ότι εις βάρος του Παναγιωτόπουλου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν στη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Νέα μήνυση και ενδεχόμενο προφυλάκισης

Ωστόσο, χθες, Δευτέρα και ενώ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προσήχθη στον ανακριτή για να απολογηθεί,  σε βάρος του κατατέθηκε ακόμη μία μήνυση, αυτή τη φορά από μια 40χρονη, η οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση μαζί του από το 2004 μέχρι το 2006. Η μηνύτρια καταγγέλλει  πως προσωπικές τους στιγμές κυκλοφορούν ακόμα στο Διαδίκτυο.

Έτσι, παρότι ο 58χρονος κατηγορούμενος μετά την απολογία του κρίθηκε ελεύθερος,  επέστρεψε στα κρατητήρια της ΓΑΔΘ προκειμένου να κριθεί και για τη δεύτερη αυτή υπόθεση για την οποία  πήρε προθεσμία και απολογείται σήμερα.

Κατά συνέπεια ο κατηγορούμενος  βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο της προφυλάκισης για την οποία θα αποφανθούν εισαγγελέας και ανακριτής, σήμερα, αμέσως μετά την απολογία του.

Μιλώντας στο MEGA, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος μίας εκ των γυναικών που τον έχουν καταγγείλει, σημείωσε ότι όλοι βρίσκονται εν αναμονή και της σημερινής του απολογίας.

«Θα δούμε αν θα διαταχθεί η προσωρινή του κράτηση. Ανά πάσα στιγμή οι περιοριστικοί όροι, με νέα στοιχεία, αλλάζουν» επεσήμανε.

Όπως σημείωσε ο κ. Λύτρας, «θεωρώ ότι θα βγουν και άλλα πράγματα, είμαστε στην αρχή της υπόθεσης».