Η Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο & Παροχή Συσσιτίου του Δήμου Γαλατσίου, ευχαριστεί το 1ο Σύστημα Προσκόπων Γαλατσίου για την πολύτιμη προσφορά του σε βασικά είδη τροφίμων για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Σήμερα Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021, τα «Λυκόπουλα» οι «Πρόσκοποι» και οι «Ανιχνευτές» προσήλθαν στην είσοδο του Δημαρχείου προσφέροντας γεμάτες σακούλες με τρόφιμα, σκορπίζοντας χαρμόσυνα μηνύματα ελπίδας και χαράς, ενισχύοντας το χριστουγεννιάτικο πνεύμα της προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

«Με τη δυνατή αυτή εμπειρία κοινωνικής δράσης από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Γαλατσίου, η χρονιά αυτή ολοκληρώνεται με τον πιο ξεχωριστό τρόπο, χάρη στην αμέριστη αγάπη όλου του Συστήματος Προσκόπων. Σας ευχαριστούμε θερμά που όλα αυτά τα έτη στηρίζετε με τον μοναδικό σας ξεχωριστό τρόπο το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Συγχαρητήρια για το σπουδαίο ρόλο των κοινωνικών σας  δράσεων με απώτερο σκοπό την πρόληψη ευαλωτότητας και κοινωνικού αποκλεισμού» ανέφερε σε ανακοίνωση του ο Δήμος Γαλατσίου