Η ώρα έχει πια περάσει, το πρωτοχρονιάτικο δείπνο έχει φαγωθεί προ πολλού και η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά. Εκτός από τα «Χρόνια πολλά!», στο τέλος του «3…2…1…» μας περιμένει και μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της χρονιάς: η ανταλλαγή των δώρων που επιλέξαμε με τη μεγαλύτερη δυνατή επιμέλεια ο ένας για τον άλλο.

Αν ακόμη δεν έχετε αποφασίσει τι θα προσφέρετε φέτος στους αγαπημένους σας, δεν είστε οι μόνοι. Λίγο το αυξημένο τρέξιμο των ημερών, λίγο οι αργίες που φέτος φρόντισαν να πέσουν όλες Σαββατοκύριακο, οι περισσότεροι έχουμε αφήσει τις πρωτοχρονιάτικες αγορές μας για την τελευταία στιγμή.

Ευτυχώς, μπορούμε να επιλέξουμε το τέλειο δώρο για όλους σε μια και μόνο βόλτα στα μαγαζιά. Ό,τι κι αν ψάχνουμε, για όποιον και αν το ψάχνουμε, θα το βρούμε στα φυσικά καταστήματα ή την ιστοσελίδα του Public, για να μπορούμε να φροντίσουμε για τα χαμόγελα των αγαπημένων μας μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Κι αν έχετε ανάγκη από λίγη ακόμη έμπνευση, οι 12 παρακάτω μοναδικές προτάσεις δώρων ίσως σας βοηθήσουν να κάνετε τις ιδανικές επιλογές.

1. Dynabook Satellite Pro C50-H-107

Το Satellite Pro C50 είναι εξοπλισμένο με ισχυρό επεξεργαστή Intel® Core™ i5 με 4 πυρήνες, 8 threads και ταχύτητα έως 3.6GHz , 16GB μνήμη RAM κατηγορίας DDR4 και την πιο πρόσφατη έκδοση USB Type-C™ για σύνδεση με ένα κλικ στα αγαπημένα σου περιφερειακά.

2. Smartphone Xiaomi 11T 5G Dual Sim 128GB Moonlight White

Το Xiaomi 11T θα σου προσφέρει την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία, ξεκινώντας από την εκπληκτικής ποιότητας φωτογραφία, τα ζωντανά γραφικά έως την επαγγελματικού επιπέδου βιντεοσκόπηση. Διαθέτει τριπλή βασική κάμερα με AI 108MP+8MP+5MP και εμπρόσθια 16MP indisplay selfie camera, 6,67 ιντσών AMOLED DotDisplay οθόνη και εξειδικευμένα διπλά ηχεία με τεχνολογία  Dolby Atmos® που παράγουν ποιοτικό ήχο surround 360°.

3. Sony PlayStation 5 – Κονσόλα – Λευκό

Απολαύστε ασύλληπτα γρήγορη φόρτωση με δίσκο SSD εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας, μια ακόμη πιο καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας, με υποστήριξη για απτική ανάδρασησκανδάλες δυναμικής απόκρισης και ήχο 3D, καθώς και μια ολοκαίνουργια γενιά απίστευτων παιχνιδιών PlayStation! Τιθασεύστε την ισχύ μιας ειδικά σχεδιασμένης μονάδας CPU και GPU, καθώς και ενός δίσκου SSD με ενσωματωμένο σύστημα I/O που ξαναγράφει τους κανόνες των δυνατοτήτων της κονσόλας PlayStation.

4. Πικάπ Crosley Cruiser Deluxe- Μαύρο

Το Deluxe Cruiser περιλαμβάνει Bluetooth και Pitch Control ώστε να συνδέεις ασύρματα το πικάπ σου με τις άλλες Bluetooth συσκευές σου και να μεταφέρεις τη μουσική σου ασύρματα! Είναι αυτοενισχυόμενο και διαθέτει έξοδο RCA για να μην απαιτείται ενισχυτής για την ακρόαση των αγαπημένων σου δίσκων! Διαθέτει 3 ταχύτητες αναπαραγωγής 33 1/3 /45 /78 RPM

5. Ένα σκοτεινό δωμάτιο 1967-1974

Είκοσι πέντε χρόνια έρευνας χρειάστηκαν για να συγκεντρωθεί το αδημοσίευτο και σπάνιο υλικό για την Επταετία που καθόρισε την ιστορική πορεία της χώρας μας. Περιέχει μαρτυρίες πολλών πρωταγωνιστών και επικεντρώνεται στον ρόλο των αμερικανικών υπηρεσιών. Την έκδοση εμπλουτίζουν 22 QR codes που παρεμβάλλονται μες στις σελίδες του βιβλίου. Σκανάροντάς τα ο αναγνώστης ανακαλύπτει σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό με άγνωστα ντοκουμέντα.

8. Το χριστουγεννιάτικο γουρουνάκι

Ο Γου είναι το λατρεμένο λούτρινο γουρουνάκι του Τζακ. Βρίσκεται πάντα δίπλα του, συμπαραστάτης στα καλά και στα κακά. Μια Παραμονή Χριστουγέννων, όμως, κάτι τρομερό συμβαίνει: ο Γου χάνεται. Έτσι ο Τζακ παρέα με το Χριστουγεννιάτικο Γουρουνάκι, τον αχώνευτο αντικαταστάτη του Γου, θα ταξιδέψουν στη μαγική Χώρα των Χαμένων όπου θα ζήσουν απίθανες περιπέτειες.

9. Fleetwood Mac: Rumours

Ο τέλειος pop δίσκος; Κάποιοι θα συμφωνήσουν, κάποιοι ίσως όχι. Το σίγουρο είναι ότι με πάνω από 50 εκατομμύρια πωλήσεις, είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους.

10. Joy Division: Unknown Pleasures

Το ντεμπούτο μιας από τις εμβληματικότερες μπάντες όλων των εποχών, που στιγμάτισε τα 80’s και άφησε αποτύπωμα για τις γενιές που ακολούθησαν.

11. Επιτραπέζιο Σκιτσογραφίες

Επιτέλους, σκιτσογραφίες για ανθρώπους που είναι απολύτως ανίδεοι στο σχέδιο. Μόλις το υπέροχο σχέδιό σας περάσει από όλους τους περίεργους φίλους σας, θα καταλάβετε ότι κάτι πάει πολύ στραβά… Αυστηρά για ενηλίκους!

12. LEGO TECHNIC LAMBORGHINI SIAN FKP 37

Ετοιμάσου να κατασκευάσεις και να αγωνιστείς με ένα από τα πιο ισχυρά αυτοκίνητα που κατασκεύασε ποτέ η Lamborghini! Κατασκεύασε αυτό το αυθεντικό και εκπληκτικά λεπτομερές μοντέλο για να το δείξεις στους φίλους σου ή χρησιμοποίησέ το για να τρέξεις στην πίστα. Πίσω από το τιμόνι αυτής της απίστευτης, σούπερ γρήγορης Lamborghini μπορείς να αποδείξεις ότι είσαι ο καλύτερος!

Φέτος τις γιορτές, χαρίζουμε στους αγαπημένους αλλά και στον εαυτό μας αξέχαστα δώρα, από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει το Publiclaptopsgadgetsπαιχνίδια και επιτραπέζια για όλες τι ηλικίες αλλά και οικιακές μικροσυσκευές, τα οποία μπορούμε να βρούμε σε όλα τα φυσικά καταστήματα αλλά και μέσα από το public.gr. Γιατί το μεγαλύτερο δώρο είναι να μοιράζεσαι!