Μπορεί ο ίδιος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να ισχυρίζεται ότι η κίνηση revenge porn, δηλαδή η ανάρτηση ερωτικών βίντεο πρώην κοπέλας του έγινε περιστασιακά και πως τα κατέβασε, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τον παρουσιαστή.

Η Αστυνομία φέρεται να έχει βρει βίντεο ερωτικού περιεχόμενου από 9 κοπέλες, ενώ μετά την ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα είναι αντιμέτωπος με 10ετή κάθειρξη.

Άλλωστε, ήδη υπάρχει και δεύτερη επίσημη καταγγελία και έπειτα από την επιτόπια έρευνα που έγινε στα σπίτια του σε Θεσσαλονίκη και Αλόννησο έχουν βρεθεί ντοκουμέντα και από άλλες γυναίκες. Φυσικά έχουν κατασχεθεί από την ΕΛ.ΑΣ τόσο ο υπολογιστής, όσο και το κινητό του και ο ίδιος κρατείται για δεύτερη μέρα στη Γενική Ασφάλεια της Θεσσαλονίκης.

Ο πρώην παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα δεν έχει κάποια ειδική μεταχείριση, αφού εκεί υπάρχουν και άλλοι κρατούμενοι και ίδιος είναι ανήσυχος και σιωπηλός, όπως φαίνεται και από την πρώτη φωτογραφία του που ήρθε στο προσκήνιο.

Αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς ήρθαν τα πράγματα, καθώς πίστευε ότι θα κατηγορηθεί με πλημμέλημα και τελικά είναι μέσα για κακουργηματικές πράξεις.

Κανείς δεν πήγε να τον επισκεφθεί

Έχει το δικαίωμα του επισκεπτηρίου, αλλά κανείς δεν έχει εκδηλώσει τέτοιο ενδιαφέρον. Ο Παναγιωτόπουλος μιλάει συνεχώς με τον δικηγόρο του και Χριστούγεννα θα κάνει στο κελί, καθώς έχει οριστεί να απολογηθεί τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, έπειτα από την προθεσμία που ζήτησε και πήρε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στιγμή ανακούφισης για τον 58χρονο είναι το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τη σύζυγό του.