Ο αμφιλεγόμενος Ιλον Μασκ ανακηρύχθηκε πρόσφατα «Πρόσωπο της χρονιάς» από το αμερικανικό περιοδικό «Time», ενώ η κούρσα του δισεκατομμυριούχων του Διαστήματος καλά κρατεί, με πρωταγωνιστές τον ίδιο, τον Τζεφ Μπέζος και Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Ο Τζο Μπάιντεν (με τη δημοτικότητά του να πέφτει μόλις έναν χρόνο μετά την εκλογή του) βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Βλαντίμιρ Πούτιν στο ζήτημα της Ουκρανίας, ο Μπόρις Τζόνσον πλήττεται από αποκαλύψεις, σκάνδαλα και την επέλαση της μετάλλαξης Ομικρον και ο Εμανουέλ Μακρόν ετοιμάζεται για τις προεδρικές εκλογές την προσεχή άνοιξη.

Ο Μαξ Φερστάπεν ακόμη πανηγυρίζει την απίστευτη νίκη του στο Αμπου Ντάμπι που τον έστεψε Παγκόσμιο Πρωταθλητή στη Formula 1. Η Οπρα Γουίνφρεϊ προκάλεσε διεθνή αίσθηση με τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις του ζεύγους Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ και Adele.

H Κρίστεν Στιούαρτ ετοιμάζεται για μια υποψηφιότητα για Οσκαρ υποδυόμενη την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Και ο CEO της Pfizer, Αλμπερτ Μπουρλά, εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για προφανείς λόγους, καθώς η πανδημία καλπάζει.

Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», ο Γιώργος Νάστος ρίχνει φως στα πρόσωπα και στα γεγονότα που ξεχώρισαν μέσα στο πυκνό από εξελίξεις 2021 στους τομείς της πολιτικής, του αθλητισμού, των media, του θεάματος, της επιστήμης, του επιχειρείν και της εξερεύνησης του Διαστήματος.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»