Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της Μαρίας Σάκκαρη ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με την ελληνίδα τενίστρια να μετρά αντίστροφα για το πρώτο τουρνουά του 2022.

Η 26χρονη τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για να αγωνιστεί στο τουρνουά της Αδελαΐδας, που ξεκινά στις 3 Ιανουαρίου και είναι η πρώτη διοργάνωση WTA της νέας σεζόν.

Ένα πολύ δυνατό τουρνουά, στο οποίο εκτός από τη Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστούν επίσης μεταξύ άλλων οι Άσλεϊ Μπάρτι, Αρίνα Σαμπαλένκα, Γκαρμπίν Μουγκουρούθα, Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, Ίγκα Σβίατεκ, Πάουλα Μπαντόσα και Ονς Τζαμπέρ. Μερικές από τις κορυφαίες τενίστριες στον κόσμο.

Στη συνέχεια η Μαρία Σάκκαρη θα λάβει μέρος στο τουρνουά του Σίδνεϊ, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 16 Ιανουαρίου.

Όπως και στο αντίστοιχο της Αδελαΐδας, θα αγωνιστούν κορυφαίες τενίστριες της WTA, όπως είναι οι Άσλεϊ Μπάρτι, Γκαρμπίν Μουγκουρούθα, Ίγκα Σβίατεκ, Πάουλα Μπαντόσα, ενώ θα παίξει επίσης και η Ανέτ Κονταβέιτ, που δε θα αγωνιστεί στην Αδελαΐδα.

Το τουρνουά του Σίδνεϊ θα είναι το τελευταίο πριν από το Αυστραλιανό Όπεν, το πρώτο Γκραν Σλαμ του 2022, με τη Μαρία Σάκκαρη να μπαίνει στο κυρίως ταμπλό ως Top-10 παίκτρια, πρώτη φορά στην καριέρα της.