Τέλος δεν έχουν τα προβλήματα για την Φενέρμπαχτσε καθώς μετά την ήττα από την Βιλερμπάν, η τουρκική ομάδα είδε τον Ντε Kολό και τον Βέσελι να αποχωρούν από το παιχνίδι αμφότεροι τραυματίες.

Ο Νάντο ντε Κολό μετά από 14 αγωνιστικά λεπτά αποχώρησε τραυματίας με πρόβλημα στον αριστερό καρπό. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάταγμα το οποίο θα κρατήσει τον Γάλλο για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης και αυτό σίγουρα θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο το έργο της Φενέρμπαχτσε εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Ο 34χρονος ντε Κολό έχει φέτος 12.1 πόντους (62% στο δίποντο, 30% στο τρίποντο, 84% στις βολές), 2.2 ριμπάουντ και 4 ασίστ ανά 22:37 λεπτά σε 17 αγώνες.

Βέβαια τον προβλήματα για τη Φενέρ συνεχίζονται καθώς και ο Γιαν Βέσελι έπαθε διάστρεμμα και άπαντες περιμένουν τις εξετάσεις στις οποίες θα φανεί το ακριβές μέγεθος το τραυματισμό του. Μάλιστα με την απουσία του Βέσελι ντεμπούτο με την τουρκική ομάδα έκανε και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Τζεχάιβ Φλόιντ, ο οποίος αποκτήθηκε λίγες μέρες πριν.