Παραμονή Χριστουγέννων και το MEGA έβαλε τα καλά για να παρουσιάσει δύο σπουδαίους ερμηνευτές.

Ο Αντώνης Ρέμος υποδέχεται τη σπουδαία Μαρινέλλα σε ένα πρόγραμμα που δεν αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Η Μαρινέλλα και ο Αντώνης Ρέμος για πρώτη φορά τηλεοπτικά στην οθόνη του MEGA. Μια μοναδική μουσική συνάντηση για όλους εμάς που θα κάνουμε ρεβεγιόν από το σπίτι με το MEGA.

Μαζί τους η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, για να δώσει τις δικές της ευχές και να μας παρασύρει με την εξαιρετική φωνή της.

Ο Αντώνης Ρέμος θυμάται το απίστευτο τρακ που ένιωθε όταν πρωτοσυναντήθηκε με τη Μαρινέλλα και νιώθει μεγάλη τιμή που συνάντησε τον μεγάλο «μύθο» του ελληνικού τραγουδιού.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που ανεβήκαμε στη σκηνή και είδα το μεγαλείο της να ξεδιπλώνεται μπροστά μου. Αγαπάω όλα της τα τραγούδια» δήλωσε ο Αντώνης Ρέμος για αυτή την ξεχωριστή εμπειρία.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως χαίρεται που συνεργάζεται με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, την οποία χαρακτήρισε ένα ξεχωριστό πλάσμα που έχει κερδίσει με την αξία της την αγάπη του κόσμου. Ο τραγουδιστής ανυπομονεί να έρθει το νέο έτος και θέλει να πιστεύει πως αυτό που περνάμε με την πανδημία θα τελειώσει εντός του 2022.

Ο Αντώνης Ρέμος έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο NOX με πολύ μεγάλη επιτυχία, κάτι που χαρακτηρίζει ως ένα ταξίδι στις αισθήσεις. Μάλιστα, απάντησε και στις φήμες που τον θέλουν στο Χ-Factor, λέγοντας πως ίσως μπορεί να είναι στην κριτική επιτροπή.