Επίθεση στον δήμαρχο Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη, για την εκδήλωση των 211.000 ευρώ με τον Σάκη Ρουβά εξαπέλυσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δημήτρης Τζανακόπουλος με ανάρτησή του στο facebook.

«Και πάλι καλά να λέμε εμείς οι πλεμπαίοι που δεν το διοργάνωσε στο Μπάντεν Μπάντεν. Άντε, γιατί πολύ μας ανέχτηκε», γράφει χαρακτηριστικά ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ συνοδεύει την ανάρτησή του με φωτογραφία του Κώστα Μπακογιάννη με τον αντιδήμαρχο Αθηναίων Νίκο Μακρόπουλο που είχε προχωρήσει στη δήλωση ότι δεν μπορούσε πέρυσι λόγω lockdown να πάει στη βίλα του στο Μπάντεν Μπάντεν.

Στη συνέχεια, γράφει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος: «Η απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη στους «μίζερους πληβείους» που τον έψεξαν για την διοργάνωση της χρυσοπληρωμένης φιέστας με τον Σάκη Ρουβά είναι άλλη μια απόδειξη ότι ο άνθρωπος είναι από αλλού. Πορφυρογέννητος, αλαζόνας, αμετροεπής, ένας ακόμα Λουδοβίκος από τα πανέρια, σαν τον θείο του. Καιρός να ξεμπερδεύουμε με αυτή την κρατικοδίαιτη ψευτοελίτ που κάνει πάρτι με ξένα λεφτά. Η υπομονή εξαντλήθηκε».

Η απάντηση Μπακογιάννη

Ο Δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης απάντησε άμεσα στα πυρά του Δημήτρη Τζανακόπουλου.

«Ναι, καλά το κατάλαβε πως τον αφορούσε. Και καλά απάντησε. Και τον ευχαριστώ που με επιβεβαίωσε με το φαρμάκι του, ο γραμματέας του Σύριζα. Χρόνια πολλά και σε αυτόν. Είπαμε, όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο. Ακόμα και οι φαιές και χολόχρωμες»,έγραψε στο Facebook.