Ομάδα πολύ γνωστών επιχειρηματιών όταν πριν από χρόνια «ανηφόριζε» στην Courchevel (αποτελούσαν μια ιδιαίτερα θορυβώδη και πολυσυζητημένη παρέα, καθώς όλοι σχολίαζαν τις πανάκριβες βαλίτσες τους στο αεροδρόμιο της Γενεύης), συνήθιζε να φιλοξενείται στο classic «Airelles Courchevel, Les Airelles».

Αργότερα μετακόμισαν στο «L’Apogée», στα «Les 2 Chalets du Strato» και στο «Cheval Blanc». Δύο κύριοι της παρέας, δεινοί σκιέρ, υπερηφανεύονταν για τις επιδόσεις τους στο σπορ και επισκέπτονταν τη γνωστή «μαύρη πίστα» σε γειτονικά spots που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη.

Αργότερα ανέβαιναν στις… χρυσαφένιες πίστες του… κουρσεβέλιου «Nammos» που τα τρία τελευταία χρόνια μετακόμισε στο Ντουμπάι και τώρα παραμένουν στην Αθήνα… μετρώντας στις πολύχρωμες μπίλιες παιδικού πινακίου τις άλλοτε χρυσοφόρες προσκλήσεις. Parties που δεν υπάρχουν πια.

Από το ιστορικό του Μάρκου Νομικού μέχρι αυτά που συνήθιζαν να διοργανώνουν τα παιδιά της οικογένειας Ιωάννου, το ζεύγος Θεοχαράκη, μέλη των οικογενειών Μελά, Δαυΐδ, ενώ υπήρχαν επίσης προσκλήσεις που στοίχιζαν στους νεαρούς κυρίους οικοδεσπότες πολλές χιλιάδες ευρώ για να «πετάξουν» στην Ελλάδα από τον top Dj Κάλβιν Χάρις μέχρι την κορυφαία Ριάνα. Σε πολύ κλειστό κύκλο. Μακριά από τα εκτυφλωτικά φώτα…