Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής προσπαθεί (μάλλον ανεπιτυχώς) να κόψει κάτι από ένα ογκώδες «κεφάλι» αυθεντικής ιταλικής παρμεζάνας. Βρίσκεται τοποθετημένο σε μια ασημένια Christofle πιατέλα, δίπλα σε άλλη με διάφορα είδη εκλεκτών τυριών.

Ο παιδικός μου φίλος, ο οποίος πάντα δοκιμάζει τυριά πανάκριβα που έρχονται από την Ιταλία πριν από το επιδόρπιο, μας πληροφορεί ότι ο νεαρός Μπρούκλιν Μπέκαμ, γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια, αγόρασε ένα «ρολό» παρμεζάνας το οποίο κόστισε κάτι περισσότερο από 3.000 στερλίνες.

Ο ερωτευμένος Μπρούκλιν θέλησε να μοιραστεί την υπέροχη γεύση ενός τέτοιου τυριού μαζί με σπάνια κόκκινα κρασιά με την αγαπημένη του, γόνο πάμπλουτης οικογένειας.

Μπρούκλιν Μπέκαμ

Ο κ. Κασσανδρής τοποθετεί ένα κομμάτι παρμεζάνας στο πορσελάνινο, vintage τύπου πιάτο μου. Εκεί λοιπόν μεταξύ τυριού και… αχλαδιού ή καλύτερα ποτηριών ροζ σαμπάνιας πληροφορηθήκαμε ότι ο γιος μεγαλοεπιχειρηματία στον χώρο των κατασκευών και διεθνούς φήμης συλλέκτη άρχισε να «παρουσιάζει» επίσημα πλέον στα μικρά ιδιωτικά δείπνα τη νέα του σύντροφο. Γόνος και αυτή οικογένειας με εταιρείες που έχουν να κάνουν με κατασκευές αλλά και καταστήματα παιδικών ειδών.

Η σύντροφος με όνομα που φέρει σε λουλούδι (του… ανθοδοχείου και ουχί του αγρού) είναι γοητευτική (αν και δεν είναι παιδούλα), τρυφερή μητέρα (από τον πρώτο γάμο της) και super elegant.