Η ήττα στον τελικό του Super Cup από τον Φοίνικα Σύρου έφερε εξελίξεις στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, με τον κόουτς των Πειραιώτων, Δημήτρη Καζάζη να υποβάλλει την παραίτησή του.

Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στους παίκτες του Ολυμπιακού ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από τους νησιώτες και έθεσε στη διάθεση της διοίκηση του Ερασιτέχνη την παραίτησή του.

Όλα, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσουν μετά την επιστροφή των Πειραιωτών στην Αθήνα, όταν και η διοίκηση του Ολυμπιακού θα αναλύσει τα δεδομένα και θα αποφασίσει εάν θα κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Ελληνα τεχνικού, που βγήκε μπροστά και ανέλαβε την ευθύνη για την εμφάνιση και την ήττα.

Οι Ερυθρόλευκοι παρότι ξεκίνησαν τον τελικό του Super Cup ως το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, δεν κατάφεραν να αποδείξουν την ανωτερότητά τους, με τον Φοίνικα να παίρνει τη νίκη με 3-0 σετ. Μια εμφάνιση, που προκάλεσε κατήφεια και προβληματισμό, με τον Καζάζη στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης να αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Ήμασταν αυτοκαταστροφικοί. Στα δύο πρώτα σετ είχαμε τον έλεγχο. Η Σύρος «έκλεψε» ουσιαστικά το Super Cup. Η νίκη της ήταν δίκαιη. Δεν είχαμε επιλογές στην επίθεση εκτός του Μιγιαΐλοβιτς που πάλευε μόνος.

Έπρεπε να κρατήσουμε υποδοχή. Ήμασταν μονοδιάστατοι στο παιχνίδι μας. Μπορούσαμε να κερδίσουμε εμείς και μάλιστα με 3-0 σετ. Χρειάζεται να γίνουν πολλά πράγματα στη συνέχεια. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι».