«Συντετριμμένος και μετανιωμένος για την κατακριτέα συμπεριφορά του» είναι, σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, με τη σημερινή του αυτόβουλη εμφάνιση, έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των διωκτικών Αρχών, προκειμένου να συνδράμει στην έρευνα που διεξάγεται, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στις διωκτικές αρχές, όσο και στην ελληνική Δικαιοσύνη, προκειμένου οι υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται το όνομά του να αντιμετωπισθούν στις πραγματικές τους διαστάσεις», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος, Γεώργιο Δακουράς.

Προσέθεσε, μάλιστα, ότι «οι ανακριβείς, ανυπόστατες και ενδεχομένως κατασκευασμένες φήμες περί δήθεν αναχώρησής του στο εξωτερικό, ώστε να αποφύγει τις Αρχές, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

«Σας μεταφέρω ότι είναι συντετριμμένος και ότι έχει μετανιώσει ειλικρινά για την κατακριτέα συμπεριφορά του», κατέληξε ο συνήγορος υπεράσπισης του παρουσιαστή.

Τι είπε για το ενδεχόμενο προφυλάκισης

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο προφυλάκισης του Παναγιωτόπουλου, ο κ. Δακουράς, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφερε:

«Για να προφυλακιστεί ο εντολέας μου, θα πρέπει να κατηγορηθεί για κακούργημα και να περάσει από ανάκριση. Αυτό ακόμα δεν φαίνεται να υπάρχει ως ενδεχόμενο. Αυτό που πρέπει να επισημανθεί και είναι η θέση μας ως τώρα, είναι πως ο κ. Παναγιωτόπουλος έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι έχει μετανιώσει για ό,τι έχει συμβεί. Ήταν από την πρώτη στιγμή στη διάθεση της Αστυνομίας και των Αρχών, ουδέποτε προσπάθησε να εγκαταλείψει την πόλη ή την κατοικία του και από εκεί και πέρα, θα αντιμετωπίσει όποια κατηγορία αποδειχτεί ότι τον αφορά».

Αναφορικά με την κατάσταση του εντολέα του, ο συνήγορός του σημείωσε: «Προφανώς είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, έχει ζητήσει συγγνώμη για τις πράξεις που έχει κάνει και από σήμερα αντιμετωπίζει και μια καινούργια κατηγορία, που δεν ξέρουμε ποια ακριβώς είναι».

Για τα βίντεο, που φέρονται να είναι ακόμα στον αέρα του «ροζ» Διαδικτύου, ο κ. Δακουράς δήλωσε: «Φέρονται. Δεν έχουμε λάβει γνώση, υπάρχει μια προκαταρκτική εξέταση και μια προανάκριση σε εξέλιξη, για την ακρίβεια μια προκαταρκτική εξέταση και η σημερινή διαδικασία του Αυτοφώρου. Είναι λεπτή αυτή η διαδικασία και για τα άτομα τα όποια έχουν υποστεί ό,τι έχουν υποστεί».