Οι εντυπωσιακές εικόνες με τα φορτηγά να ρίχνουν άμμο σε περιοχή του Γκστάαντ με σκοπό κορίτσια και αγόρια που έχουν «έφεση» στον αθλητισμό να παίξουν βόλεϊ με θέα τις πανέμορφες, χιονισμένες βουνοκορφές, έρχονται στη μνήμη μου.

Οι λάτρεις του ελβετικού θέρετρου χειμερινών σπορ μετά τα γεύματα στα δημοφιλή spots των βορείων προαστίων επιλέγουν την «ανάβαση» στην Αράχοβα, η οποία πέρα από τις παραδοσιακές ταβέρνες, τις γαρδούμπες και τα κοκορέτσια, φιλοξένησε και ομάδες αντιεμβολιαστών με… διεθνείς μάλιστα αναφορές.

Τα σαλέ της περιοχής με τα γραφικά μαγαζάκια με τις βελέντζες, τα τσαρούχια αλλά και τα γούνινα fashion καπέλα να κάνουν τρελές δουλειές στολίζονται από… στόλους φιλιππινέζων θεραπαινίδων.

Τα κορίτσια που ομοιάζουν με τα εργατικά μελίσσια αισθάνονται μια κάποια ανακούφιση. Η Αράχοβα είναι πιο κοντά και λιγότερο glamorous και έτσι δεν χρειάζεται να «συσκευάσουν» σε βαλίτσες Louis Vuitton ή Bottega Venetta ατέλειωτες βραδινές τουαλέτες, ανδρικά κοστούμια και στολές του σκι by Chanel, Dior και Gucci.

Μέσα σε αυτό το ολίγον «τρελό» σκηνικό, όπου οι εικόνες και τα συναισθήματα εναλλάσσονται με απίστευτη ταχύτητα, ένα πραγματικά chic, λεπτεπίλεπτο κορίτσι πραγματοποίησε στο σπίτι του στα βόρεια προάστια το μεσημέρι της Παρασκευής gathering αποκλειστικά και μόνο για 80 κυρίες. Ολες έμειναν ενθουσιασμένες από την περιποίηση και τη ζεστή ατμόσφαιρα. Μπράβο λοιπόν στην Αρετή Δαλακούρα.