Συναυλία με τραγούδια του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, διοργάνωσε η Μητρόπολη Πειραιώς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε για την προσφορά του στην εκκλησία και την πόλη ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η ΠΑΕ Ολυμπιακός για το κοινωνικό της έργο.

Όλα τα έσοδα από τη συναυλία δόθηκαν στο πολύπλευρο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Σημαντικοί καλλιτέχνες όπως ο Μανώλης Μητσιάς και ο Βασίλης Λέκκας ταξίδεψαν με τις φωνές τους τους θεατές της μουσικής παράστασης σε ένα φόρο τιμής στον μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη, μέσα από τραγούδια που αγαπήθηκαν.

Μήνυμα αγάπης, ενότητας, αλληλοπαραχώρησης

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκε για την στήριξη στο έργο της Εκκλησίας και την κοινωνική του δράση ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ την τιμητική διάκριση παρέλαβε η σύζυγός του Αθανασία Μαρινάκη.

«Να δώσουμε το μήνυμα των Χριστουγέννων που είναι μήνυμα αγάπης, ενότητος, αλληλοπαραχώρησης», δήλωσε ο μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ.

«Μια πολύ σημαντική συναυλία, αφιερωμένη στον μεγάλο Μίκη, με πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες και σημαντικές βραβεύσεις στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στον Ολυμπιακό για την πολύ μεγάλη προσφορά τους και στην εκκλησία και στην πόλη με πολύ σημαντικές παρεμβάσεις», είπε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Επιπλέον, βραβεύτηκε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός για το κοινωνικό της έργο και την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος, Κώστας Καραπαπάς.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος του MEGA, Δώρα Αναγνωστοπούλου.