Ετοιμος για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό (22/12, 19:00) είναι ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Τρίτης προπονήθηκαν στον Ρέντη υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς και μετά το τέλος του προγράμματος ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τους Βοιωτούς.

Σε αυτή δεν βρίσκεται το όνομα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για τη ρεβάνς με τον Λεβαδειακό, όπως επίσης και ο Τόμας Βατσλίκ. Ο Τσέχος τερματοφύλακας ενημερωθήκατε από to10.gr, έχει πάρει ειδική άδεια από τον Πέδρο Μαρτίνς και βρίσκεται ήδη εκτός Ελλάδας.

Στις επιλογές του Ιβηρα τεχνικού δεν βρίσκεται ούτε ο Κούντε, ο οποίος είχε αποκλειστεί και από την αποστολή για το ματς με τη Λαμία. Αντίθετα, σε αυτή βρίσκεται ο νεαρός Κίτσος από τον Ολυμπιακό Β’.

Αναλυτικά η αποστολή:                      

Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Τικίνιο.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτό είναι το τελευταίο του Ολυμπιακού για το 2021, με τους Ερυθρόλευκους να ψάχνουν την ανατροπή, καθώς στο πρώτο ματς είχαν ηττηθεί στην Βοιωτία με 3-2.