Μετά τη λήξη του παιχνιδιού της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ (2-2) ο Γιούργκεν Κλοπ επιτέθηκε φραστικά στο διαιτητή της αναμέτρησης, Πολ Τίρνεϊ.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος το σχολίασε αρνητικά, τονίζοντας πως δεν είναι σωστό για έναν προπονητή να στέκεται σε διαιτητικές αποφάσεις ύστερα από ένα ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Οι βοηθοί μου μού είπαν ότι το δεύτερο γκολ της Λίβερπουλ ήταν χέρι. Ξεκάθαρο χέρι. Δε νομίζω ότι είναι σωστό να σχολιάζεις διαιτητικές αποφάσεις μετά το παιχνίδι. Δε ξέρω αν ο Γιούργκεν ήθελε να σχολιάσει, αλλά σας λέω ότι οι βοηθοί μου μού είπαν ότι είναι απίστευτο ότι μέτρησε το δεύτερο γκολ τους, καθώς ήταν ξεκάθαρο χέρι από τον Σαλάχ. Αλλά ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι με μεγάλες συγκινήσεις για τον κόσμο που το είδε και δε μου αρέσει που πρέπει να μιλάμε για διαιτητικές αποφάσεις στο τέλος. Νομίζω ότι αυτό δεν είναι καλό για κανέναν».

Ο Κόντε πρόσθεσε τα εξής σε ερώτηση για το αν η ομάδα του πρέπει να είναι δυσαρεστημένη με την ισοπαλία:

«Στο τέλος νομίζω ότι ναι, αλλά το είπα στους παίκτες μας. Από τη μια πλευρά, νομίζω ότι είχαμε καλή εμφάνιση, μεγάλη προσπάθεια, μεγάλη επιθυμία να πάρουμε βαθμούς απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, απέναντι –για μένα– σε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο αυτήν τη στιγμή, όχι μόνο στην Ευρώπη. Το να πάρεις ένα βαθμό θα μπορούσε να είναι καλό από τη μια πλευρά, από την άλλη όταν δημιουργείς τόσο πολλές ευκαιρίες και έχεις τέτοιου είδους απόδοση, πρέπει να σκοτώσεις τον αντίπαλό σου και να πάρεις τρεις πόντους. Γι’ αυτόν το λόγο πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε λίγο δυσαρεστημένοι. Πρέπει να πάμε σπίτι χαρούμενοι, αλλά με μισή χαρά. Ευτυχισμένοι από τη μια, αλλά λίγο απογοητευμένοι από την άλλη, επειδή είχαμε μια σημαντική ευκαιρία να πάρουμε τρεις βαθμούς απέναντι στη Λίβερπουλ, μια από τις καλύτερες ομάδες όχι μόνο στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά και στον κόσμο».