Το φως της δημοσιότητας βλέπουν κάθε ημέρα ολοένα και περισσότερες καταγγελίες σε βάρος του πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα», Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τη νέα καταγγελία και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχουμε και σύλληψη του παρουσιαστή.

Σύμφωνα με τα όσα είπε αν τυχόν βρεθούν και άλλα βίντεο, τότε ο παρουσιαστής κινδυνεύει ακόμη και με σύλληψη, αφού θα πρόκειται πλέον για διαρκές αδίκημα, το οποίο προβλέπει αυτόφωρη διαδικασία. Η έρευνα θα στραφεί και στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης και αν αποδειχθεί πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πληρωνόταν για τα «ροζ» βίντεο, τότε το αδίκημα μετατρέπεται σε κακούργημα.

Σοκάρει νέα καταγγελία

Το πρωί της Τρίτης, ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αποκάλυψε ότι ότι έχει στα χέρια του μία νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, η οποία μάλιστα είναι πολύ σοβαρή και προέρχεται από οικογενειακή φίλη του δημοσιογράφου.

Η κοπέλα είναι πολύ νεότερη και σύμφωνα με τον δικηγόρο βρίσκεται σε κατάσταση-σοκ. «Εχτές το βράδυ αργά ήρθα σε επαφή με μία κοπέλα που ήταν σε χάλια κατάσταση και έχει μια καινούργια καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, που έχει “ανεβάσει” βίντεο και φωτογραφίες αυτής της κοπέλας σε σχετικά sites» αποκάλυψε ο κ. Λύτρας.

Ο δικηγόρος συμπλήρωσε ακόμα ότι: «Η κοπέλα ήταν σε τραγική κατάσταση, το ανακάλυψε τώρα, μετά την καταγγελία που έγινε. Θα κάνουμε άμεσα καταγγελία για αυτή την υπόθεση, θα κάνουμε μήνυση για να προχωρήσει δικαστικά η συγκεκριμένη υπόθεση. Υπήρχε μεταξύ τους και οικογενειακή φιλική σχέση».

«Η διαρροή προσωπικών στιγμών στο διαδίκτυο είναι πλημμέλημα. Τώρα συζητείται πάλι να γίνει κακούργημα. Το πρόβλημα είναι ότι δε γίνεται κάθε φορά που σκάει ένα θέμα να αλλάζουν οι νόμοι. Αυτά πρέπει να προβλεφθούν από πριν. Δε γίνεται να αλλάζει η νομοθεσία μέσω των ΜΜΕ», τόνισε κλείνοντας ο κ. Λύτρας.