Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει βρει ρυθμό και φέτος και «πυροβολεί» ασταμάτητα τα αντίπαλα δίχτυα, δίνοντας τρίποντα στον Ολυμπιακό, οδηγώντας και πάλι τους ερυθρόλευκους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Μαροκινός φορ σκοράρει κατά ριπάς στα τελευταία ματς και έχει φτάσει αισίως τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα, βρίσκοντας γκολ και κόντρα στη Λαμία.

Ο «πιστολέρο» των ερυθρόλευκων έφτασε τα 51 τέρματα με τη φανέλα του Ολυμπιακού και ανέβηκε στη 18η θέση της λίστας των κορυφαίων σκόρερ του συλλόγου, όμως με το συγκεκριμένο γκολ πέτυχε ακόμη ένα απίθανο επίτευγμα.

Ο Ελ Αραμπί έφτασε τα 202 τέρματα σε όλα τα πρωταθλήματα πρώτης κατηγορίας που έχει αγωνιστεί στη μεγάλη καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο και είναι πλέον στη δεύτερη θέση των Μαροκινών όλων των εποχών. Ο 34χρονος στράικερ είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους Μαροκινούς σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου και το επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί.

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού στην καριέρα του έχει πετύχει κάτι ανεπανάληπτο, αφού εχει 202 γκολ με Καέν, Γρανάδα, Αλ Χιλάλ, Αλ Ντουχάιλ και τώρα στους ερυθρόλευκους και ο μοναδικός που έχει παραπάνω τέρματα από τον Ελ Αραμπί είναι ο Αμπντεραζάκ Χαμνταλάχ.

Ο Χαμνταλάχ αγωνίστηκε μέχρι το 2019 στην εθνική Μαρόκο, όταν και αποφάσισε να σταματήσει, ενώ μετράει συνολικά 217 τέρματα σε όλα τα πρωταθλήματα που έχει αγωνιστεί. Συνολικά έχει στην καριέρα του 249 τέρματα, σε επίσημα και μη αλλά και με την εθνική ομάδα. Οι ομάδες που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του είναι η Ολίμπικ Σαφί, Άαλεσουντ, Γκουανγκζου, Αλ Ραγιάν και Αλ Νασρ, ενώ ήταν ο κορυφαίος σκόρερ για το 2019 με 57 γκολ, πάνω και από Μέσι και από Λεβαντόφσκι.