Η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τη νίκη στην Κατερίνη απέναντι στον Πιερικό (0-0) για το πρωτάθλημα της Superleague 2, με τον Αλέξη Κούγια να τα βάζει ανοιχτά με τους παίκτες των «Βυσσινί».

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας εξαπέλυσε μύδρους για την εικόνα των ποδοσφαιριστών, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Δεν ιδρώνουν τη φανέλα, αλλά γεμίζουν τα μπαρ της πόλης». Παράλληλα, ανέφερε πως θα γνωστοποιήσει τις αποφάσεις του για το μέλλον του συλλόγου μετά το τέλος της σεζόν, ενώ ανέλαβε την ευθύνη για τις επιλογές που έγιναν στο ρόστερ στη μεταγραφική περίοδο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«1. Επειδή διάφοροι διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις σχετικά με τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της ΑΕΛ, θέλω να δηλώσω για άλλη μία φορά, ότι απόλυτα υπεύθυνος για την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι ο κ. Τάκης Παραφέστας.

Όπως και στην περίπτωση Φρατζέσκου, Κώτσιου που αυτοί παραιτήθηκαν και αποχώρησαν, έτσι και τώρα εγώ δεν πρόκειται να απολύσω κανέναν, ούτε και να λύσω το συμβόλαιο κάποιου παίκτη.

Σήμερα αγωνιζόταν ένα ρόστερ αξίας προϋπολογισμού 2.570.000€ με ένα ρόστερ με προϋπολογισμό, όπως μου αποκάλυψε ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος που κοστίζει 650.000€, χωρίς να υπάρχει καμία διαφορά μέσα στο γήπεδο.

2. Συγχαρητήρια στους νέους monsters για την άψογη συμπεριφορά τους και την βοήθεια στην ομάδα στο γήπεδο της Κατερίνης.

Θα ανοίξει η θύρα 1 για αυτούς που δεν έχει καθίσματα ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος τιμωρίας, με δωρεάν είσοδο, αλλά με τήρηση όμως του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Στο τέλος του χρόνου και πριν τον πρώτο αγώνα της νέας χρόνιας θα δημοσιοποιήσω τις αποφάσεις μου για το μέλλον της ΑΕΛ.

Εκείνο που θέλω να τονίσω είναι ότι για αυτή την κακή εικόνα της ΑΕΛ με τους ακριβοπληρωμένους παίκτες των 60.000, 70.000, 80.000, 90.000, 100.000 και 120.000€ υπεύθυνος είμαι μόνο εγώ και κανένας άλλος.

Εγώ διάλεξα τους προπονητές και εγώ συμφώνησα να διατηρήσω παίκτες με πανάκριβα συμβόλαια που δεν προσφέρουν τίποτα και είναι εντελώς αδιάφοροι, αλλά και να αποκτήσω και άλλους Έλληνες και ξένους που το μόνο που τους ενδιαφέρει ακόμη και με αυτά τα άσχημα αποτελέσματα είναι να μην καθυστερούμε ούτε μία ημέρα την καταβολή των μισθών τους και να μην ιδρώνουν την φανέλα, ενώ γεμίζουν τα μπαρ της πόλης».