Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία στο Καραϊσκάκη (15:00) στην τελευταία αγωνιστική της Superleague για το 2021 και θέλει να κλείσει τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ερυθρόλευκοι στο ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας αναζητούν τη δέκατη διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα, καθώς τελευταία απώλεια τους ήταν το 0-0 με τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Οκτώβριο.

Από εκείνο το ντέρμπι «αιωνίων» έχουν το απόλυτο και θέλουν να συνεχίσουν έτσι, ώστε αν κάνει «γκέλα» η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με τον ΟΦΗ να αυξήσουν κι άλλο τη διαφορά από την Ένωση και τη δεύτερη θέση. Από εκεί και πέρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, κανονικά στην αποστολή των Πειραιωτών είναι ο Μαντί Καμαρά, παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρήθηκε από μικροενοχλήσεις το τελευταίο διάστημα, αλλά και ο Βαλμπουενά, ο οποίος επίσης είχε πρόβλημα το τελευταίο διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί πως όσον αφορά την ενδεκάδα οι Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ είναι σίγουροι στην άμυνα, με τον Μπουχαλάκη και τον Εμβιλά στη μεσαία γραμμή, ενω όπως όλα δείχνουν η τριάδα πίσω από τον Ελ Αραμπί θα αποτελείται από τους Γκάρι Ροντρίγκες, Ρόνι Λόπες και Αγκιμπού Καμαρά.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Ονιεκουρού, Μασούρας, Λόπες, Βρουσάι, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Τικίνιο.

Από την άλλη η Λαμία κατεβαίνει στην Αθήνα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και χωρίς άγχος, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να έχει προβλήματα να αντιμετωπίσει. Συγκεκριμένα, Εκτός αποστολής είναι ο Αντέτζο, δίχως να έχει γίνει γνωστός ο λόγος της απουσίας του, αλλά και ο τιμωρημένος Μπεχαράνο για τους Φθιωτούς. Σταθερά εκτός Καραμάνος και Μανούσος.

Aναλυτικά η αποστολή: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Μαρτίνες, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Ελευθεριάδης, Τρόυμπουλος, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Μανουσάκης