Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη απέναντι στη Λαμία (1-0) και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα για το 2021 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού στάθηκε στα δύο πρόσωπα που εμφάνισαν οι Ερυθρόλευκοι, αλλά και στην κούραση που υπάρχει από τα συνεχόμενα ματς.

«Κάποιοι ήταν κουρασμένοι. Κρατάμε τη νίκη. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα του β’ μέρους», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στην απόκτηση του Μανωλά, αλλά και στα μεταγραφικά, τονίζοντας: «Είμαστε σε συζητήσεις για τα κενά που θα έχουμε από τους παίκτες που θα πάνε στο Κόπα Άφρικα και για το σε ποιές θέσεις από προκύψουν ανάγκες».

Ο Ιβηρας ρωτήθηκε επίσης για τον Μαντί Καμαρά, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να τονίζει ότι ο Αφρικανός θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο. «Η δουλειά είναι η απάντηση για τον Μαντί Καμαρά. Να δουλέψει πιο καλά και περισσότερο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πού αποδίδει τη διαφορά στην εικόνα του Ολυμπιακού στο α’ και β’ μέρος, αλλά και το εάν θα ήθελε και άλλη μεταγραφή εκτός από τον Μανωλά, ενόψει Ιανουαρίου: «Η απόδοση από το α’ στο β’ μέρος ήταν τελείως διαφορετική στην ομάδα. Στο ξεκίνημα ήταν τα πράγματα όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Όταν όμως το 2ο γκολ δεν έρχεται η αντίπαλη ομάδα αποκτά αυτοπεποίθηση. Επίσης η απόδοση από κάποιους παίκτες μας δεν ήταν η αναμενόμενη. Κάποιοι ήταν κουρασμένοι.

Κρατάμε τη νίκη. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα του β’ μέρους όμως δεν μπορούμε να ακυρώσουμε το ξεκίνημά μας. Έχω μιλήσει και έχω αναφερθεί στον Μανωλά. Το τι περιμένουμε από αυτόν. Είμαστε σε συζητήσεις για τα κενά που θα έχουμε από τους παίκτες που θα πάνε στο Κόπα Άφρικα και για το σε ποιές θέσεις από προκύψουν ανάγκες».

Για την εικόνα του Μαντί Καμαρά και πως θα βελτιωθεί και τον Ολυμπιακό Β’: Η δουλειά είναι η απάντηση για τον Μαντί Καμαρά. Να δουλέψει πιο καλά και περισσότερο. Ο ‘Κάνιο’ κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει παίκτες νέους σε ηλικία που κάνουν πολύ καλή δουλειά και που είναι πρώτη φορά σε τέτοιο επίπεδο. Παρακολουθούμε ότι γίνεται εκεί και μακάρι να συνεχίσουν καλά. Να ευχηθούμε πολλοί από τους παίκτες αυτούς να έρθουν στην πρώτη ομάδα (ανέφερε τους Κίτσο, Αποστολόπουλο, Κινκουέ, Αλγκασίμ Μπα και Ξενιτίδη και όχι μόνο).