Ικανοποιημένος με τη νίκη απέναντι στη Λαμία ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού στάθηκε στην κούραση από τα πολλά παιχνίδια, αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα κάνει απέναντι στον Λεβαδειακό, ενώ έκλεισε δηλώνοντας πως στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και η διαφορά από τους αντιπάλους.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

«Ο πρώτος λόγος που δυσκολευτήκαμε είναι ο αντίπαλος, είναι μια καλή ομάδα που βάζει δύσκολα σε όλους όπως είδαμε και με τον ΠΑΟΚ. Γενικά παίζει πολύ καλά η Λαμία για τους βαθμούς που έχει. Μας βγήκε κούραση, δεν εκμεταλλευτήκαμε και τις ευκαιρίες που είχαμε ειδικά στο πρώτο μέρος αλλά πήραμε τη νίκη.

Σίγουρα την Τετάρτη θέλουμε να παίξουμε καλύτερα από το δεύτερο μέρος. Την Τετάρτη θα δούμε καινούργια πρόσωπα, καθώς έχουμε πολλούς κουρασμένους παίκτες όπως είδαμε και σήμερα.

Πάντα παίζουμε με κλειστές άμυνες όταν έρχονται αντίπαλοι εδώ. Κάνουμε ευκαιρίες αλλά δεν βάζουμε πολλά γκολ, μετράει το αποτέλεσμα και όχι τόσο πολύ η εμφάνιση. Γενικά μέχρι τώρα έχουμε δείξει ότι παίρνουμε το αποτέλεσμα, καθώς έχουμε διαφορά από τους αντιπάλους μας και αυτό μετράει».