Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και πάλι εδώ και μερικά 24ωρα ο Κώστας Μανωλάς.

Ο έλληνας κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στην Ελλάδα και από εδώ και στο εξής θα φορά ξανά τα ερυθρόλευκα, προσθέτοντας στον Πέδρο Μαρτίνς ένα «γλυκό» πονοκέφαλο.

Η Νάπολι, από την άλλη, χάνει έναν αρκετά σημαντικό ποδοσφαιριστή, για τον οποίον είχε δαπανήσει 36 εκατομμύρια ευρώ πριν από μερικά χρόνια.

Ωστόσο, η αποχώρηση του Μανωλά ενδέχεται να βοηθήσει ως ένα βαθμό τους Παρτενοπέι, καθώς από τη φυγή του έλληνα στόπερ «γλιτώνουν» ένα πολύ βαρύ συμβόλαιο.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός «άφησε» στη Νάπολι ένα ποσό 11 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο έφθανε σχεδόν στα 20 εκατομμύρια, έχοντας συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα έως και το καλοκαίρι του 2024.

Ένα ποσό που όπως φαίνεται είναι αρκετό για να βοηθήσει τη Νάπολι να κρατήσει στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» τον αρχηγό της, τον Λορέντσο Ινσίνιε.

Ο ιταλός επιθετικός δεν έχει ανανεώσει ακόμα με την αγαπημένη του ομάδα και μάλιστα τις τελευταίες εβδομάδες οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είχαν μπει στο… ψυγείο.

Οι νέες εξελίξεις ωστόσο φαίνεται πως αλλάζουν τα δεδομένα και στην υπόθεση του Ινσίνιε.

Η Νάπολι πήρε «ανάσα» με τη μεταγραφή του Μανωλά στον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται να προσφέρει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στον αρχηγό της, ώστε να καταφέρει να τον «δέσει» στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, η Νάπολι είναι έτοιμη να δώσει στον αρχηγό της ένα συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές στα 11 εκατομμύρια ευρώ, με το ποσό να φθάνει μέχρι και τα 20 μαζί με τα μπόνους.

Ένα τεράστιο συμβόλαιο που ο Ινσίνιε δύσκολα θα το απορρίψει, με τον Κώστα Μανωλά να βάζει το λιθαράκι του στην υπόθεση αυτήν.