Ο Παναθηναϊκός Β’ ήταν καλύτερος από τα Χανιά, αλλά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες του και ηττήθηκε με 0-2 στον Ασπρόπυργο από τα Χανιά για την ένατη αγωνιστική της Super League 2.

Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά, πίεσαν ψηλά, αλλά η πρώτη κλασική ευκαιρία καταγράφηκε από πλευράς γηπεδούχων με την εξαιρετική κάθετη του Θεοχάρη για τον Τσιριγώτη, ο οποίος βγήκε απέναντι στον Κουτζαβασίλη αλλά πλάσαρε άστοχα, στο 6′. Ο Παναθηναϊκός Β’ προσπάθησε να «χτίσει» παιχνίδι από πίσω και είχε την επόμενη καλή στιγμή του στο 17ο λεπτό με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αθανασακόπουλου έξω από την περιοχή να καταλήγει ωστόσο στην αγκαλιά του Κουτζαβασίλη.

Ακολούθησε ένα μονοκόμματο σουτ του Βασιλόγιαννη στο 22′, από καλή θέση, που πέρασε άουτ, ενώ η καλύτερη φάση για τα Χανιά ήρθε δύο λεπτά μετά από τη συνεργασία Βάρκα-Βασιλόγιαννη και τη σέντρα του δεύτερου για τον Τριανταφυλλάκο, που αστόχησε αμαρκάριστος εντός περιοχής. Στο 28ο λεπτό ο Βάρκας έκλεψε την μπάλα από τον Σιδερά στο όριο της περιοχής και δεξιά, σέντραρε, αλλά το πλασέ του Μπαϊροβιτς ήταν κακό.

Η ομάδα του Γιάννη Βονόρτα ξεκίνησε πιο δυναμικά στην επανάληψη και έφτασε κοντά στο γκολ στο 48ο λεπτό, με ωραία ομαδική ενέργεια, αλλά το σουτ του Σαρδέλη από αριστερά πέρασε άουτ. Τα Χανιά «απάντησαν» με το σουτ του Τριανταφυλλάκου στην δεξιά κλειστή γωνία του Χριστογεώργου, που απέκρουσε σε κόρνερ, στο 54′. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, με τον Παναθηναϊκό Β’ να έχει μια ακόμα καλή στιγμή αλλά τον Σιδερά να μην πιάνει καλά την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, στο 62′ μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Κόντρα στην ροή του αγώνα ήρθε το 0-1, στο 68ο λεπτό, ο Βασιλόγιαννης πήρε την μπάλα από αριστερά, συνέκλινε στην περιοχή αμαρκάριστος, το σουτ του πέρασε από πόδια αντιπάλων και κατέληξε στα δίχτυα του Χριστογεώργου. Οι »πράσινοι» άλλαξαν τον σχηματισμό τους σε 4-4-2 με την είσοδο του Σέχου και έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, έχοντας όμως πρόβλημα στην τελική επιλογή. Τελικά, τα Χανιά ήταν εκείνα που σκόραραν όταν στο 86′ ο Κογιέτ με ωραίο σουτ από πλάγια θέση εντός περιοχής έκανε το 0-2.

Παναθηναϊκός Β’: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Ρόμπι, Σιδεράς, Μαρτίνης (65’ Κούτσιας), Θεοχάρης, Ηλιάδης (73’ Σέχου), Κρυπαράκος, Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης (90’ Ματσαδές), Τσιριγώτης.

Χανιά: Κουτζαβασίλης, Ζιούλης, Πατάπης, Τσαμούρης, Βάρκας (53’ Καψάλης), Μασούρας (65’ Κάρλος), Τριανταφυλλάκος, Παναγιωτούδης, Κογιέτ, Μπαΐροβιτς (83’ Κολλάς), Βασιλόγιαννης.