Πάνοπλοι Ρομά με πιστολιά και αυτόματα πυροβολούν ασταμάτητα έξω από σπίτι στην οδό Θερίσου στο Ζεφύρι.

Ανενόχλητοι έχουν βγάλει τα όπλα τους και σκορπούν εκατοντάδες, αδέσποτες σφαίρες στον ουρανό της δυτικής Αττικής αδιαφορώντας για τις ζωές των ανυποψίαστων πολίτων.

Οι πιστολέρο της δυτικής όχθης

Η ομάδα των τουλάχιστον 30 Ρομά έφτασε στο Ζεφύρι έξω από το σπίτι ατόμου που σύμφωνα με την αστυνομία αποτελεί ηγετικό στέλεχος αντίπαλης συμμορίας.

Πηγές από την Ασφάλεια αναφέρουν πως οι διαφορές που έχουν σχετικά με την εδαφική επικράτεια που θα μπορούν να ελέγχουν για ληστείες, κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών ήταν ο λόγος που η συμμορία από τα Άνω Λιόσια προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια.

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ

Το πρωί της Παρασκευής οι ειδικές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας βρέθηκαν στη δυτική Αττική και πραγματοποίησαν εφόδους σε σπίτια των Άνω Λιοσίων και του Ζεφυρίου.

Συνολικά έκαναν 8 συλλήψεις χωρίς όμως να εντοπιστεί ούτε ένα όπλο και με τους περισσοτέρους πρωταγωνιστές των επίμαχων βίντεο να έχουν εξαφανιστεί.

Χαρακτηριστικό της θρασύτητας των οπλοφόρων είναι ότι σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται νευραλγικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ στην περιοχή.

Έξω από το σπίτι οπού έπεσαν οι αδέσποτες σφαίρες, βρέθηκαν 8 κάλυκές των 7,65 mm.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Την ίδια στιγμή, νέο βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA, στο οποίο φαίνονται ανήλικοι να κραδαίνουν όπλα και να πυροβολούν από το μπαλκόνι ενός σπιτιού.

Μάλιστα, ο ανήλικος ανέβασε το βίντεο με τους πυροβολισμούς το TikTok ενώ σε άλλο βίντεο φαίνεται ο ίδιος να χορεύει με το όπλο μέσα στο σπίτι, προτάσσοντάς το στην κάμερα.