Το Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου στις 16:30 στο MEGA, με την Konnie Μεταξά και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Το «MEGA Star», η αγαπημένη μουσική εκπομπή, δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές αυτό το Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου στις 16:30 στο MEGA, με την Konnie Μεταξά και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Στην τελευταία εκπομπή του 2021, η Ελένη Φουρέιρα δίνει μία αποκλειστική συνέντευξη στην Konnie Μεταξά, που θα συζητηθεί.

Ακόμα, η Konnie και ο Αντώνης υποδέχονται με γιορτινή διάθεση στο «MEGA Star» τη Χριστίνα Σάλτη και την Αγγελική Μανουσάκη.

Η Χριστίνα Σάλτη ερμηνεύει unplugged το νέο της τραγούδι «Το σ’ αγαπώ» και μιλάει για τα επαγγελματικά της σχέδια. Στην παρέα του «MEGA Star» θα βρεθεί η Instagrammer και YouTuber αστρολογίας Αγγελική Μανουσάκη, η οποία αποκαλύπτει πώς θα περάσουν τα ζώδια στις γιορτές.

Η κάμερα του «MEGA Star» μπαίνει στα παρασκήνια της all-star συναυλίας «Panik Concert by Xiaomi – 10 years celebration» για τα 10 χρόνια της δισκογραφικής εταιρείας Panik Records και παρουσιάζει αποκλειστικές δηλώσεις από αγαπημένους καλλιτέχνες. Τέλος, παρακολουθούμε το ελληνικό TOP-10 με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εβδομάδας που πέρασε.

«MEGA STAR» ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 16:30

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 16:30 ΣΤΟ MEGA

#MegaStarGr

Facebook: @megastargreece

Instagram: @megastargr