Ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε στο «σπίτι» του. Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του 30χρονου σέντερ μπακ, με τους Πειραιώτες να κάνουν δικό τους έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς της Ευρώπης.

Μια μεγάλη επιστροφή, τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και γενικότερα για ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Μανωλάς είναι ένας ποδοσφαιριστής κορυφαίου επιπέδου με παραστάσεις από όλη την Ευρώπη, καθώς έχει αγωνιστεί επί επτά χρόνια στην Ιταλία με τη Ρόμα και τη Νάπολι.

Ένα… comeback για το οποίο είχε «προειδοποιήσει» και η μητέρα του 30χρονου ποδοσφαιριστή. Και μάλιστα το είχε κάνει πριν από επτά χρόνια, όταν είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Ρόμα.

Η Φλώρα Λατίνα Μανωλά είχε κάνει δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του γιου της στη Ρόμα και είχε αναφερθεί στον τρόπο με τον οποίον είχε φερθεί ο Ολυμπιακός.

Η μητέρα του έλληνα στόπερ είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τους Πειραιώτες και είχε κάνει μάλιστα και ειδική αναφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίον είχε ευχαριστήσει.

«Θα ήθελα να με αξιώσει ο Θεός να ξαναδώ ύστερα από κάποια χρόνια τον Κώστα να παίζει με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ξέρεις τι είναι να σε αγκαλιάζει ο Μαρινάκης και να σου λέει το παιδί σου είναι η αδυναμία μου» είχε αναφέρει λίγες μόλις ημέρες μετά την αποχώρηση του Κώστα Μανωλά η μητέρα του κεντρικού αμυντικού.

Μια προφητεία; Ένα όνειρο; Όπως και να έχει, η ευχή της βγήκε. Και πλέον ο Κώστας Μανωλάς είναι και πάλι «σπίτι» του, για να σηκώσει κούπες και να γράψει ακόμα μεγαλύτερη ιστορία φορώντας τα ερυθρόλευκα.